Tisdag 29 Nov
Stockholm

Facebook och Spotify går till sängs?

1 av 3
2 av 3
. Foto: SCANPIX
3 av 3
. Foto: SCANPIX

Spotify - snabbt och enkelt direkt via Facebook.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Enligt amerikanska affärstidningen Forbes kommer Facebook inom kort att lansera ett samarbete med Spotify och en ny strömmad musiktjänst.

Musiktjänsten kommer bland annat möjliggöra att du och dina facebookvänner kan lyssna på samma musik samtidigt via en Spotifyikon på startsidan.

Officiellt har dock varken Facebook eller Spotify kommenterat avtalet.

– Vi har Facebook-integration och arbetar kontinuerligt tillsammans med dem för att göra den så bra som möjligt. Men det är så långt vår relation sträcker sig, säger en anonym talesperson från Spotify till Forbes.

Men enligt källor som arbetar med avtalet kommer relationen Facebook-Spotify ta ett nytt steg i sitt förhållande. Namnfrågan är däremot inte löst. Enligt Forbes står det mellan:

"Facebook Music" eller "Spotify on Facebook".

Tjänsten kommer att till en början endast lanseras i länder där Spotify redan finns. Alltså inte i USA. Men det kommer troligtvis att förändras inom en snar framtid. I alla fall om man ska tro Sean Parker, Napstergrundaren som äger andelar i både Facebook och Spotify;

– Det är nära nu. Jag hoppas att Spotify kommer att lanseras i USA någon gång denna sommar, sa han i onsdags till Reuters.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.