Incestdotter tillbaka med pappa

Har ett barn tillsammans med sin pappa.


John Earnest Deaves och Jennifer Anne Deaves skapade ramaskri under våren förra året när de bad om förståelse för deras förhållande. Det skiljer 22 år mellan dem. Men det är inte åldern som upprör. De är far och dotter.

Det var under ett program av 60 Minutes som de erkände att de hade ett barn tillsammans. Och att de fått ett annat barn som tyvärr dött efter födseln, på grund av hjärtfel.

Kort efter programmet berättade att förhållandet med pappan hade tagit slut. I stället skulle hon flytta med sin nya pojkvän, Shayne Farrell, 34 år, till Tasmanien för att starta en modellagentur.

Men det höll inte länge. Längtan efter pappan blev för stor. Till Nine Msn säger hon att de åter bor tillsammans igen, pappa John och hon.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

1 timme sedan
Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Polisen i Härnösand rapporterar om brand

1 timme sedan
"Härnösand, larm om brand i byggnad i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.