Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är världens sämsta barnvakt – kör truck med bebis på flaket

- 20/08/2011, 18:35 -

FAKSIMIL FRÅN WESH.COM

Barnvakten lade bebisen i en barnvagn, ställde den på truck-flaket – och körde iväg. Greps av polis för vanvårdande av barn.

Keyona Davis, 23, satt barnvakt åt sin väninnas åtta månader gamla bebis när hon fick idén att ta en åktur i sin truck – med barnet på flaket. Med barnvagnen, med bebisen i, och Davis på flaket körde en kompis till Davis sedan runt i Daytona Beach medan alltfler skärrade medtrafikanter ringde 911 (USA:s 112) och larmade om den livsfarliga turen.

När polisen väl fick stopp på vansinnesfärden var Keyona Davis fullständigt oförstående till polisens anklagelser om vanvårdande av barn. Och Davis bortförklaringar fortsatte sedan i rätten.

– Jag fick mitt första barn när jag var sexton, sade Davis i rätten och förklarade att hon suttit barnvakt i flera år utan att någon incident inträffat, enligt Wesh.com.

– Det är liksom inte så att de ger dig en handbok om vad som är vanvårdande av barn och inte, fortsatte hon.

Domaren följde dock inte Davis linje, han tyckte istället att hon var i avsaknad av sunt förnuft.

– Det krävs inte mycket alls för att barnet ska flyga ut från flaket, sade en polisman.

Davis frisläpptes dock med order om att hålla sig borta från väninnans bebis.
Mannen som körde bilen är anklagad för vårdslös körning.

Här kan du se filmen.