Hemlös tonåring våldtog småbarn

Paret lät tonåringen bo hos dem. Då våldtog han deras barn.


STORBRITANNIEN. Det var under förra året som fosterfamiljen beslöt sig för att låta den 18-årige tonåringen bo hos dem. Men de sociala myndigheterna hade "missat" att berätta för familjen att tonåringen tidigare förgripit sig på små barn.

Och snart avslöjade parets nioåriga dotter att 18-åringen antastat henne. Dessutom hade han våldtagit deras tvåårige son.

– Hon sa att han ropade på henne och satte handen över hennes mun. Flickan berättade allt för sina föräldrar efter hennes lillebror våldtagits av tonåringen. Det var ett fruktansvärt övergrepp, säger åklagaren Richard Evans, enligt Daily Mail.

18-åringen har erkänt våldtäkt och sexuellt ofredande och riskerar fängelse. Nu kommer även de sociala myndigheterna att förhöras, då man undvikit att berätta om tonåringens bakgrund.

– Att placera en tonåring som redan uppvisat farliga tendenser i en familj med två unga barn var otroligt oansvarigt, då det skapade möjlighet för honom att begå de här fruktansvärda brotten, uppger en talesman från Kidscape.

Skrivet av:

Senaste nytt

Fortsatt hög terrorhotnivå i Sverige

Handelsbråket mellan EU och USA kan blossa upp

Från EU-håll finns nu tankar på att återuppta ärendet i Världshandelsorganisationen (WTO) kring USA och de handelstullar som infördes när Donald Trump var president.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Älvdalen

"Bilist misstänkt för brott i samband med trafikolycka på Rv70.", skriver polisen på sin hemsida.

Borlänge: Polisen rapporterar om knivlagen

"Kvinna och man är båda misstänkta för brott mot knivlagen efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Borlänge: Polisen rapporterar om misshandel

"Kvinna misstänkt för misshandel och ofredande.", skriver polisen på sin hemsida.

Tränare våldtog kvinna med funktionsvariation

En man i 60-årsåldern döms för att vid två tillfällen ha våldtagit en kvinna samt för att ha ofredat henne sexuellt ytterligare två gånger, rapporterar Bohusläningen. Övergreppen skedde när mannen, som var kvinnans idrottstränare, skjutsade henne från träningen till hennes boende.