Kungafamiljen döljer något

Till prins Charles sextioårsdag släpps nya mynt.


Den brittiska kungafamiljen firar prins Charles sextioårsdag genom att släppa ett fempundsmynt med hans porträtt på.

Men på myntet har han en stolt hårman – något som inte speglar verkligheten. Även om det är så att mynt av tradition ska smickra ädlingen på det, enligt Daily Mail, verkar det som om kungafamiljen döljer hans flintskallighet.

Myntet är i guld och kommer att kosta 925 pund. Betydligt mer än det påskrivna värdet.

Skrivet av:

Senaste nytt

Knarkkung får livstids fängelse i Nederländerna

Macy's planerar att stänga var tredje butik

Den amerikanska mode- och klädbutikskedjan Macy's planerar att stänga 150 Macy's-butiker på tre år. Det motsvarar nästan var tredje Macy's-butik i USA.

Ung man på Grönland åtalas för 14 mordförsök

Flera personer skadades när en helikopter blev beskjuten – och sedan riktades skott mot människor på gatan. En ung man åtalas för att ha försökt mörda totalt 14 personer på södra Grönland, rapporterar nyhetsbyrån Ritzau och tidningen Sermitsiaq.

Konstgjorda snögrottor räddar livet på sälungar

Vikaresälens ungar blir hemlösa när Östersjöns isar krymper. Nu testas att bygga grottor av plast och plywood för att få ungarna att överleva i ett allt varmare klimat.

Vimmerby: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Rv40 i höjd med Nosshult.", skriver polisen på sin hemsida.

Skola mister tillståndet – kan tvingas stänga

1 timme sedan
Skolinspektionen drar in tillståndet för Båktorp AB, som driver Båktorp skola i Nyköping. Skolan tar emot elever i behov av särskilt stöd i ett mindre sammanhang. Beslutet, om det står sig, innebär att ett 60-tal högstadieelever måste få plats på andra skolor från och med nästa läsår.