Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En månad gammal bebis våldtagen och misshandlad

- 03/12/2011, 16:43 -
"Det är ett mirakel att babyn lever".

"Det är ett mirakel att babyn lever".

Sang Tan/AP/Scanpix

Den en månad gamla pojken våldtogs och misshandlades så att alla revben krossades. Nu har en man och en kvinna gripits misstänkta för ett av de värsta fall av barnmisshandel i Storbritanniens historia.

I torsdags fick polisen larm om att en bebis var allvarligt skadad på en adress i Kent i England. När polis och ambulans kom till platsen fann de den en månad gamla pojken livlös, skriver BBC.

Pojken fördes med ambulans till ett sjukhus i London där det konstaterades att han hade en bruten arm, punkterade lungor och frakturer på båda nyckelbenen och varenda revben. Han hade även svåra invärtes skador till följd av de sexuella övergrepp han utsatts för.

– Det här är de värsta skador läkarna och poliserna har sett på någon så ung. Att bebisen lever är ett mirakel, säger en sjukhuskälla till Daily Mail.

Kvinna och man gripna

Hans tillstånd har hela tiden varit mycket kritiskt, men under lördagen började läkarna se svaga förbättringar.

En 33-årig kvinna och en 35-årig man har gripits misstänkta för brotten. Mannen misstänks för barnvåldtäkt och grov misshandel. Polisen vill inte kommentera kvinnans inblandning.

– Det här är en pågående utredning, säger polisen till Daily Mail.