Kattägaren placerar kattungen på sängen tillsammans med pytonormen.
1 av 2
Kattägaren placerar kattungen på sängen tillsammans med pytonormen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN LIVELEAKS
Det dröjer inte länge förrän katten attackerats och hjälplöst sitter fast i ormens grepp.
2 av 2
Det dröjer inte länge förrän katten attackerats och hjälplöst sitter fast i ormens grepp. - Foto: FAKSIMIL FRÅN LIVELEAKS

Man jagas efter att ha matat sin orm med kattunge

En video som visar hur en ung man matar en tigerpytonorm med en kattunge har orsakat ramaskri i England.


En man i 20-årsåldern publicerade en video på internet där han kelar med en kattunge han kallar Jasmine. Därefter placerar han kattungen på en säng – tillsammans med en flera meter lång tigerpytonorm.

– Kattungen är förmodligen inte mer än fyra månader gammal. Den har ingenstans att gömma sig och kan inte fly. Det här är en handling av en sadistisk människa, säger veterinären Pete Wedderburn, enligt Daily Mail.

Videon visar sedan hur kattungen sakta närmar sig den lurpassande ormen som delvis ligger gömd under en kudde. Samtidigt börjar mannen distrahera katten med en tomteluva så att ungen vänder ryggen mot rovdjuret.
På en bråkdels sekund attackerar ormen kattungen. Katten skriker och kämpar för sitt liv, men sitter hjälplöst fast i ormens gap.

Videon har upprört människor över hela England. Och nu arbetar polisen med att identifiera mannen. Om han hittas riskerar han sex månaders fängelse och böter på upp till 200 000 kronor.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!