1 av 3
- Foto: Fredrik Persson/Scanpix
2 av 3
- Foto: Stig-Åke Jönsson/Scanpix
3 av 3
- Foto: Johan Nilsson/Scanpix

Man anhållen för mordet i Simrishamn

En man i 44-årsåldern har gripits misstänkt för mordet på den 37-årige man som hittades död på tisdagskvällen i sin lägenhet i Simrishamn.


Mordet i Simrishamn

Offret har skador på kroppen som enligt polisen leder till misstanke om brott. Därför rubriceras det i nuläget som mord.

I väntan på svar från den tekniska undersökningen, har polisen genomfört dörrknackning i området.

En misstänkt greps klockan 02.30 i natt och anhölls två timmar senare. Männen uppges vara bekanta sedan tidigare. Offret hittades dödad i sin lägenhet på tisdagen och polisen fick larmet runt 22-tiden, skriver Sydsvenskan.

Ewa-Gun Westford, informationsansvarig på polisen i Simrishamn, säger till Nyheter24 att offret är känt av polisen sedan tidigare.

– Det gäller den anhållne också, båda finns i våra register, konstaterar hon.

För närvarande kan polisen inte säga om fler är inblandade i mordet, men en teknisk undersökning genomförs nu på platsen.

– Vi är ett 15-tal som arbetar med ärendet för tillfället, och vi har begärt förtur hos rättsläkaren i avvaktan på andra utredningsåtgärder. Men vi har inte fått något erkännande av den anhållne, säger Westford.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.