Förbud mot vaxning slopades

Lagförslag mot vaxning av bikinilinjen i New Jersey nobbas nu av konsumentverket i USA.


Beach 09 närmar sig med skoningslösa stormsteg och allt fler väljer att göra sig av med könshåret. Men efter att två kvinnor från New Jersey fått infektioner så allvarliga att de lagts in på sjukhus efter en vaxning lades ett lagförslag fram. Vaxning skulle förbjudas, och alla skulle leva lyckliga och håriga i alla sina dagar.

Men nu har lagen slopats av konsumentverket i USA, då de påstår att ingreppet som kan få varje vuxen man och kvinna att börja gråta kan utföras så pass säkert att en lag emot det är överflödigt.

Det är alltså bara att bita ihop. Eller köpa ett par långkalsonger att bada i.

Är det värt det? Se videon och avgör själv.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kraftigt ned i Japan

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger en amerikansk källa för ABC News. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.