Här skjuter polisen med elpistolen.
1 av 3
Här skjuter polisen med elpistolen. - Foto: Faksimil Live Leak
Videoklippet har fått stor spridning de senaste dagarna.
2 av 3
Videoklippet har fått stor spridning de senaste dagarna. - Foto: Faksimil Live Leak
Mannen bakom kameran hävdar att polisen inte har någon husrannsakan.
3 av 3
Mannen bakom kameran hävdar att polisen inte har någon husrannsakan. - Foto: Faksimil Live Leak

Polis chockar med elpistol - utan anledning

Amerikansk polis går in i mannens hem utan tillstånd om husrannsakan, skjuter både honom och flickvännen med elpistol.


Boston-
bombningarna

Den amerikanska polisen har fått såväl positiv och negativ kritik angående jakten på Bostonbombarna förra månaden då en av gärningsmännen sköts, och sedan dog av skadorna. Se videon som filmades av boende i området, som visar antalet skottsalvor som avlossades på öppen gata vid Bostons universitet, av polisen. Se videoklippet här.

KALIFORNIEN. Allahar vi säkert någongång sett det amerikanskatv-programmet och dokumentären Cops, och rimligtvis är det även få somlämnat tv-soffan oberörd av den amerikanska polisenstillvägagångssätt och agerande mot människor i USA. 

Under onsdagen spredsett videoklipp på Live Leak, som nu har över 67 000 visningar, och är ett klipp som är som hämtat ur programmet.

Denamerikanska polisen ska ha åkt hem till en man i Karlifornien efteratt ha fått in klagomål om våld. Väl framme säger mannen ihuset, som även filmar hela händelsen, att det endast förekommitargumentation och skrik, och håller tillsammans med flickvännen upphänderna över huvudet, synligt för poliserna. Det är ännu oklart vem mannen i videon är, liksom omständigheterna kring själva händelsen och videon.

Trotsatt polisen, enligt mannen, inte har något tillstånd tillhusrannsakan, sparkar de upp dörren till huset och använderelpistol, först på flickvännen och sedan på mannen själv. Paret skriker, och sedan avslutas inspelningen.

Även Opposing Views har uppmärksammat händelsen, som tämligen är häpnadsväckande. 

Nyheter24 vill varna för obehagliga scener i videoklippet. Se det här:


USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!