Här brottas Tremaine McMillian ner av polisen.
1 av 4
Här brottas Tremaine McMillian ner av polisen. - Foto: Miami CBS
14-åringen berättar om polisens agerande.
2 av 4
14-åringen berättar om polisens agerande. - Foto: Miami CBS
Tonåringens hundvalp skadade en av sina tassar.
3 av 4
Tonåringens hundvalp skadade en av sina tassar. - Foto: Miami CBS
Systern blev vittne till händelsen och tycker att polisen gjorde fel.
4 av 4
Systern blev vittne till händelsen och tycker att polisen gjorde fel. - Foto: Miami CBS

Mamman filmade när sonen ströps av polis

"Han blev arg, slog mig, och brottade ner på marken. Det var då han började strypa mig". Helt oprovocerat attackerar polisen 14-åringen och hans hundvalp.


Fler saker vi pissar på

En annan person som urinerade, valde att göra det på skatteverket. NFL-stjärnan Evan Mathis verkade dock inte skämmas, då han även la upp bilden på sin instagram. Läs artikeln på Nyheter24.

Nicole Kidman kissade på Disneystjärnan Zac Efron under en filminspelning till en ny film. Kidman tvingade dessutom regissören att behålla den vågade scenen. Läs artikeln på Nyheter24.

MIAMI. TremaineMcMillian, 14, gick en promenad med sin mamma och hundvalp på enstrand på veterandagen, när polisen plötsligt bestämde sig för att överfalla honom, helt utananledning.

­–Han började strypa mig. Jag urinerade på mig själv för att jaginte kunde andas, säger McMillian.

Enligtpolisen ska 14-åringen ha betett sig illa mot en kompis påstranden, varpå de körde efter på sina fyrhjulingar för attkonfrontera pojkens beteende. När polisen frågade var mamman till pojken befannsig, ska McMillion ha börjat gå i den riktningen för att visapoliserna. Då slog de till, hoppade av fyrhjulingarna och brottadener honom på marken, med ett strypgrepp så hårt att McMillion intefick någon luft, skriver Huffington Post.

Mammantill 14-åringen filmade händelsen som visar hur polisen hänsynslöstbrottar ner den obeväpnade tonåringen på marken. I polisrapportenstår det däremot att tonåringen ska ha blivit stridslysten, knutit nävarnaoch sagt “ta inte i mig som om jag har gjort något”. CBS Miami rapporterar att McMillion dock ska ha stirrat nedvärderande på poliserna.

KriminalpolisenAlvaro Zabaleta, försvarar dock polisens beteende.

– Alltdetta kroppsspråk symboliserar att det här är en person somuppenbarligen blir upprörd och kan bli våldsam, säger polisenAlvaro Zabaleta.

McMillionssyster blev också vittne till händelsen, och alla tre i familjen äröverens om att det är polisen som har gjort fel.

– Hurska jag kunna ha knutit nävarna när jag matade min hundvalp med ennappflaska? säger Mcmillion till WSVN.

Filmen visar hur 14-åringen fick blåmärken efter polisens attack. Även hundvalpen ska ha skadat ena sin tass.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!