Heath Campbell och en av hans anhängare på väg ut från rätten.
1 av 5
Heath Campbell och en av hans anhängare på väg ut från rätten.
Han har en svastika tatuerad på halsen.
2 av 5
Han har en svastika tatuerad på halsen.
Campbell menar att han inte gjort något fel mot sina barn.
3 av 5
Campbell menar att han inte gjort något fel mot sina barn.
Han bildade "Hitler's Order" 2012.
4 av 5
Han bildade "Hitler's Order" 2012.
Heath, Adolf och Deborah Campbell 2008.
5 av 5
Heath, Adolf och Deborah Campbell 2008. - Foto: Rich Schultz / AP / SCANPIX

Skandalpappan i rätten – klädd i nazistuniform

Heath Campbell har tidigare varit i blåsväder för att bland annat ha döpt en av sina söner till "Adolf Hitler". När han skulle upp i en ny vårdnadstvist kom han till rätten i nazistuniform.


Bortadopterade

De tre äldsta barnen, mellan fem och sju år gamla, har adopterats av en och samma familj. Heath Campbell har inte träffat något av sina barn på två år.

NEW JERSEY. Han har döpt sina barn till bland annat "Adolf Hitler" och "Aryan Nation" (arisk nation) - och blivit av med vårdnaden av samtliga tre. På måndagen var han i rätten för att höras i en vårdnadstvist om sitt fjärde barn. Då dök Heath Campbell upp i nazistuniform.

– Om de är bra domare och bra människor ser de insidan i stället för utsidan, sa han till NBC10 innan han gick in i rättssalen.

"Saknar rätten på grund av våra åsikter"

När sonen Heinrich Hons Campbell bara var 16 timmar gammal togs han ifrån Heath och Deborah Campbell. Men pappan menar att den enda anledningen till att myndigheterna omhändertar deras barn är att på grund av deras namn.

– Vad de egentligen säger är att vi saknar rätten att kämpa för våra barn på grund av mina åsikter, och jag är nazist, säger han till NBC10.

Bildade "Hitler's Order"

Familjen Campbell blev internationellt känd 2008 sedan de gick ut och beklagade sig i lokala medier när ett varuhus vägrat skriva "Adolf Hitler" på en födelsdagstårta till parets äldsta son. Då sa pappan att de inte är rasister.

Pappan började bära uniformen i juni 2012 när han bildade "Hitler's Order". En av medlemmarna i den nazistiska organisationen gjorde sällskap med honom till rättssalen. Han har även flera tatueringar - bland annat en svastika på halsen.

Se klippet här:


/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!