Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejkade arrestering – för att fria till flickvännen

Samantha Labo och Matt Van Vliet träffades hos polisen.
1 av 3

Samantha Labo och Matt Van Vliet träffades hos polisen.

CNN

Polisen var involverad i deras frieri.
2 av 3

Polisen var involverad i deras frieri.

Klippet på deras frieri cirkulerar på internet.
3 av 3

Klippet på deras frieri cirkulerar på internet.

Nyheter | 28/01/2014 22:46

Polisen var med första gången paret träffades (de arresterades för minderårigt drickande när de gick på collage) och involverades senare även i frieriet.

USA. Här är ännu ett filmat frieri som cirkulerar på nätet. Den här gången är det Matt Van Vliet som överraskar flickvännen Samantha Labo genom att engagera den lokala poliskåren. Det är under en bilfärd som polisen stannar paret, Samantha Labo blir då upprörd och förstår inte varför polisen stannat henne. Polisen visiterar Matt Van Vliet och hittar då ringen.

Träffades hos polisen

Det är inte första gången denna polis är med och påverkar parets historia. Det var nämligen han som grep dem fyra år tidigare för minderårigt drickande.

– Först tänkte jag säga nej, det är vanligtvis inte en sådan sak jag engagerar mig i. Men med tanke på min tidigare påverkan på deras förhållande ställde jag upp, berättar polischefen Andersen för CNN.

Se frieriet här: