Efter rasistattacken – så går det när mamman får chans att be om ursäkt

"Rasismen frodas" skrev Nyheter24 och länkade till ett klipp där en mamma attackerar en man med rasistiska kommentarer. Nu medverkar mamman i ett radioprogram och gör allt värre.


NEW YORK. Allt mannen ville göra var att sätta sig bakom ratten och köra iväg från parkeringsplatsen. Men att starta bilen räckte för att han skulle bli utsatt för en rasistattack.

Filmar allt

Mitt framför ögonen på sina två barn gick en mamma till verbal attack mot mannen – som, med beundransvärt lugn, fångade det hela på film som visats miljontals gånger. 

Se klippet här:

Nu medverkar mamman i ett radioprogram och får frågan om vad hon skulle vilja säga till mannen som hon kallade extremt kränkade och rasistiska saker. 

vad hon svarar? Lyssna själv nedan. 


Ett parodikonto har uppstått på Twitter efter händelsen: 



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.