Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man försvarade en grupp kvinnor – slogs medvetslös till marken

- 14/08/2014, 07:24
Den 39-årige mannen förs till ett lokalt sjukhus efter att ha blivit slagen till marken och fått svåra skallskador som följd.

Den 39-årige mannen förs till ett lokalt sjukhus efter att ha blivit slagen till marken och fått svåra skallskador som följd.

Skärmdump NBC10.com

En 39-årig man fördes allvarligt skadad till sjukhus efter en tragisk incident som utspelade sig i helgen.

PHILADELPHIA. En grupp kvinnor trakasserades på gatan. Då klev en 39-årig man in och försvarade dem, vilket ledde till att han misshandlades svårt.

– Det här en är tragisk, tragisk historia, säger polischefen George Fuchs. Den här killen försökte försvara de här tjejerna och så blir han själv ett offer.

Trakasserade med sexuella glåpord

Mannen, som är hemmahörande i Texas, ska ha varit ute på stan i centrala Philadelphia under söndagskvällen. Enligt polis ska han då ha sett hur en svart Nissan svängde upp bredvid kvinnorna och började håna dem. En grupp män i bilen började sedan skrika åt dem och trakassera dem med diverse sexuella glåpord.

– Han tog illa vid sig av någonting som männen i bilen sade till kvinnorna och sade "Hallå, akta vad ni säger", säger George Fuchs.

Slogs medvetslös

En av männen ska då ha reagerat starkt, varpå han klev ur bilen och slog honom i huvudet. Mannen slogs medvetslös efter att ha fallit olyckligt och slagit i huvudet i marken.

Han fördes till ett lokalt sjukhus med skallskador. Tillståndet uppges vara stabilt, enligt uppgift till NBC Philadelphia.