Fem barn hittade döda – pappan erkänner

- 10/09/2014, 20:56 -
Pappan har erkänt morden.

Pappan har erkänt morden.

Faksimil USA today

Pappa erkänner mord på sina fem barn som hittades begravna på tisdagen.

USA. Fem barn som varit efterlysta sedan förra onsdagen hittades på tisdagen döda och begravda i sopsäckar i delstaten Alabama. Enligt USA Today har pappan till barnen, Timothy Ray Jones, erkänt morden. Pappan misstänks ha mördat barnen i South Carolina innan han förde över kropparna till Alabahma, skriver USA Today. 

Stoppades för rattfylleri

Barnen som är i åldrarna ett till åtta år och från delstaten South Carolina, efterlystes av sin mamma för en vecka sedan. När hon inte fick tag på pappan, hennes ex-make, blev även han efterlyst. Det var på lördagen han fängslades i Smith County i Mississippi. 

Skulle fly med barnen

Han blev först stoppad och anklagad för rattfylleri. Det var efter att ha gjort en bakgrundskontroll på honom som man såg att han var efterlyst i South Carolina. När bilen sedan genomsöktes hittade man bland annat kemikalier för framställning av droger, blod och kroppsvätskor, skriver USA Today.   

Timothy Ray Jones har haft gemensam vårdnad med mamman. Enligt hans grannarna har han sagt att han skulle flytta till en annan delstat med barnen. 

USA
/
/
/