Söndag 17 Okt
Stockholm

Se sjuka videon när polisen griper en naken kvinna – utan någon anledning

1 av 2
2 av 2

Hon fick inte ens ta på sig kläderna.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tänk dig att det ringer på när du står i duschen, du sätter på dig en handduk och öppnar dörren, eftersom det är polisen.

Det gjorde Esmeralda Rossi från Arizona. Men istället för att berätta vad det gällde var polismannen aggressiv och arg, uppger Rossi enligt ABC 7 Denver.

Polisen ska ha varit där på grund av ett gräl Rossi haft med sin man. När Rossi sa att hon vill gå in i huset och hämta sin telefon urartade situationen.

"Så jag stängde dörren. Jag vände mig om för att gå in i vardagsrummet och hann nog ta fem steg in. Plötsligt hör jag kängor som springer efter mig och någon säger 'Stanna annars arresterar jag dig'."

När det inträffade började både Rossi och hennes dotter filma, eftersom det kändes obehagligt.


Rossi började diskutera med polisen som efter ett tag frågade om hon ville bli gripen. Efter ett tag försöker han hålla fast Rossi, som börjar gråta när handduken faller av.

"Du har inga kläder på dig?" frågar polismannen. "Nej, jag var ju för fan i duschen" skriker Rossi.

Men polismannen bryr sig inte utan försätter försöka få på handfängsel på Rossi.

"Var inte stöddig mot polisen, vi skojar inte. När en polis kommer, då är det inte du som bestämmer. Jag bryr mig inte om det här är ditt hus", sade polisen till Rossi.

Förutom den vidriga behandlingen blev Rossi aldrig gripen för något brott. Polismannen skrev aldrig någon rapport på att hon ska ha gripits (eller släppts) eller att hon var naken.

Efter händelsen har polismannen sagt upp sig, och internutredare har fastställt att polisen gick in i huset olagligt. Rossi planerar att polisanmäla mannen.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela