Dödsplatsen.
Dödsplatsen.

Sonen dog i glödheta bilen – medan pappan sextade till kvinnor

Sa att han behövde en flyktväg från sitt äktenskap när han sextade andra kvinnor. Under tiden avled två-åringen i bilen.


En man sitter anhållen för att ha lämnat sin 22 månader gamle son i en varm bil, vilket ledde till barnets död.

Pappan satt inne på en snabbmatskedja och åt samtidigt som han skrev snusk till en okänd kvinna via nätet. Under tiden låg pojken ensam i bilen utanför hans jobb.

"Jag älskar min son men vi båda behöver fly", ska pappan ha skrivit i konversationen med kvinnan. Han ska även ha skrivit att han saknade att gå ut med sina vänner och ha tid för sig själv.

Bildkälla Youtube

Mannen var så besatt av sitt sextande att han chattade med sex kvinnor samtidigt som sonen överhettades ihjäl i 90-graders värme, skriver New York Daily News.

Misstankar om planerat mord stärktes efter att polisen upptäckt att någon googlat på hur lång tid det tar för ett djur att dö i en varm bil – från den anklagades jobbdator, rapporterade Tomorrow News förra året.

Bildkälla Youtube

Hans sextande har även lett till ytterligare en separat utredning, då han även medvetet ska ha skrivit med en minderårig.

    Mannen som tidigare jobbade hemifrån som webbutvecklare, sitter häktad sedan dödstillfället men säger sig vara icke-skyldig till planerat mord och barnmisshandel. Rättegången inleds i Februari, skriver New York Daily News.

    /
    /
    /
    USA
    /
    /
    De senaste nyheterna direkt i din inkorg!