1 av 2
- Foto: independent
Ön Koh Tao, där Hannah blev våldtagen och mördad.
2 av 2
Ön Koh Tao, där Hannah blev våldtagen och mördad. - Foto: google maps

Hannah blev mördad och våldtagen i Thailand – polisens ord till familjen är bara sjuka

Den här backpackingen fick ett fruktansvärt slut. Men när föräldrarna pratade med thailändska polisen blev chocken ännu större.


Precis som många unga ville Hannah Witheridge, 23, ut och se sig om i världen genom att backpacka. Så hon och hennes vän David Miller, 24, gav sig av till Thailand. Men resan slutade i en ofattbar tragedi.

Både Hannah och David blev mördade på ön Koh Tao, och innan Hannah dog ska hon våldtagits brutalt, skriver The Independent. Det hela skedde 2014, och nu har två personer blivit dömda för de hemska brotten.

Men nu går Hannahs familj ut och kritiserar polisen i Thailand för deras hantering av brottet. När de frågade hur fallet gick så fick de som svar att de inte skulle oroa sig, och att Hannah skulle vara tillbaka om en månad.

När familjen inte nöjde sig med det svaret fick de höra "Om ni tycker det är så jobbigt att ert barn är borta får ni väl åka hem och göra ett nytt barn?"

– Jag saknar min syster så fruktansvärt mycket. Mitt hjärta är sorgset och mitt huvud är trött, säger Hannahs syster Laura till The Independent.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!