Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Olivia, 9, somnade med sin iPhone i sängen – vaknade med tredje gradens brännskada

- 13/01/2016, 19:27
Ajajaj
1 av 2

Ajajaj

Facebook Karly Ratter

Boven i dramat.
2 av 2

Boven i dramat.

Facebook Karly Ratter

Olivia som inte får sova med mobilen i sängen gjorde det ändå – och mitt i natten vaknade hon med ömmande lår.

ENGLAND. Okej alla iPhone-ägare, det här är det sista man vill råka ut för.

Den nioåriga flickan Olivia Retter somnade med sin iPhone vilandes på sitt ben – trots att hon inte får ha mobilen i sängen för sin mamma Karly Ratter, skriver brittiska The Telegraph.

– Hon vaknade mitt i natten och sa att hennes lår gjorde ont. Jag tänkte att hon bara fånade sig och bad henne lägga sig igen, säger mamman.

Morgonen därpå var det inte bättre. Olivias lår ömmade och det var extremt rött. Det var då som mamma Karly upptäckte att Oliva fått en brännskada. Och det kom som en chock när de insåg att det var det glitterfyllda mobilskalet som var boven i dramat – vilket även läkaren på sjukhuset kunde bekräfta

Tydligen hade glittervätskan läckt ut och den innehöll inte direkt skonsamma kemikalier.

– Läkaren sa att det var en allvarlig kemisk brännskada och att hon kommer att ärrad för livet. Jag kan inte tro det - att hon kommer att ha ett ärr i form av en telefon på sitt ben.

En talesperson för affärskedjan New Look som säljer skalet säger att de har pratat med de inblandade och att de nu har tagit bort skalet från sina butiker. Dessutom ska de se till att förhindra att detta händer i framtiden.

Bildkälla: Facebook Karly Ratter

Karly skrev ett inlägg på Facebook för att varna andra från att köpa liknande skal. Och hon ser turen i oturen.

– Tänk om det hade läckt när Olivia hade telefonen mot sitt ansikte? Det hade kunnat hamna på hennes ansikte eller ögon, säger hon enligt The Telegraph.

Så håll er borta från glittervätske-fyllda skal för säkerhetsskull gott folk! Här är hela mammans inlägg: