Nu testar McDonald's vitlöks-pommes frites – och det låter helt fantastiskt
Håll i hatten nu, alla vitlöksälskare.
Gillar du artikeln?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.
Snabbmatskedjan McDonald’s testar just nu en spännande nyhet på menyn. Det är helt vanliga pommes frites, med skillnaden att de är toppade med en spännande mix av kryddor.
Kryddorna är vitlök, olivolja, parmesanost, persilja och en nypa salt, skriver brittiska Metro.
Detta har fått folk att gå igång på Twitter:
Wtaf when did McDonald's serve GARLIC fries???? pic.twitter.com/NEXjvmqN0L
— TM (@Magtotodile) April 30, 2016
What the hell, Gilroy garlic fries from McDonald's?...they're not bad pic.twitter.com/GZLznt5Mst
— nii-san (@ecchisukecchi) April 21, 2016
@izzywhizzyashle is far too excited about garlic fries at McDonald's
— Luce (@luceballinger) May 3, 2016
Vitlöken som används på pommes fritesen odlas i Gilroy i Kalifornien, USA, och det är även bara där som man än så länge kan prova dessa nya pommes frites. Närmare bestämt på fyra restauranger i San Francisco. Men om pommes fritesen skulle bli framgångsrika kan de komma att säljas på fler ställen redan i augusti, skriver brittiska Metro.
– Vi gillar att ge våra kunder alternativ och att använda den här lokala smaken till våra världskända pommes frites, säger Nick Vergis på McDonald's i San Francisco Bay Area.
När de nya pommes fritesen kan komma att nå Europa och Sverige är i nuläget oklart.