Claus satt på Ikeas pall när han duschade – det fick han verkligen ångra

- 02/09/2016, 14:17
Claus och hans privata delar var inte så nöjda med pallen.
1 av 4

Claus och hans privata delar var inte så nöjda med pallen.

Facebook

Den här pallen ska inte användas i duschen.
2 av 4

Den här pallen ska inte användas i duschen.

Facebook

Hej, Claus. Det var tråkigt att höra att manskapet varit utsatt för det här och att det nästan blev ett jobb för räddningstjänsten. Vi rekommenderar att du tar ut pallen från duschen och använder den för att ställa en fin blomma på, svarade Ikea.
3 av 4

Hej, Claus. Det var tråkigt att höra att manskapet varit utsatt för det här och att det nästan blev ett jobb för räddningstjänsten. Vi rekommenderar att du tar ut pallen från duschen och använder den för att ställa en fin blomma på, svarade Ikea.

Faksimil Facebook

Claus Jørstad.
4 av 4

Claus Jørstad.

Facebook

Att sitta på Ikeas pall i duschen lär han nog aldrig göra igen.

Claus Jørstad bestämde sig för att köpa något att sitta på i duschen eftersom han har ett dåligt knä. Han köpte därför Ikeas pall Marius men efter att ha använt den i duschen insåg han att det kanske inte var den smartaste pallen att sitta på, skriver Altaposten.

Han bestämde sig då för att skriva ett inlägg på Ikeas Facebooksida och inlägget har fått tusentals att skratta.

Han berättar bland annat i inlägget att han provade pallen i butiken men med kläder på. Men efter att ha testat pallen i duschen var varken han eller hans privata delar nöjda om man säger så.

– Jag placerade möblemanget i duschen och skuttade in. Utan kläder den här gången. Jag satte rumpan på stolen och började tvåla in mig. Inklusive skepparen och hans två matroser. Som ni förstår är skepparen kapten där nere, och matroserna är de där två nötterna som dinglar. Men då ni är svenskar, och jag vet att ni inte gillar direkta beskrivningar av kroppens befruktningsapparat, så kallar jag dem för skeppare och matroser, skriver han i inlägget och fortsätter berättelsen:

Bildkälla: Facebook

– Så, när det blir såpa på däck, och kaptenen med manskap är lite yra av dimman, så börjar de att halka runt som fulla sjömän. Så det var lika halt på däck som i grannens hår när han haft i brylkräm. Då hände något. En matros gled obemärkt ner i ena hålet (se bild). Det här märkte jag inte först, för som ni vet så brukar saker och ting utvidga sig i värmen. Och när en matros blir kokhet, ja då blir han också extra utvidgad.

Och ja, nu förstår man nästan vad som hände och kan nog anta att det inte var så skönt.

– Först när jag reste mig upp märkte jag det. Då hängde pallen fast och dinglade, och jag kände hur en salig smärta slog ner som en blixt i magen. Den jäkla matrosen satt fast i hålet”, fortsätter Claus.
Och där satt den sen, skriver han. Hur han än gjorde så ville inte kulan komma tillbaka genom hålet. Sen kom han på en lösning.

–Jag satte mig och satt så länge att varmvattnet tog slut. Och som ni vet, när varmvattnet tar slut blir det kallt. Fruktansvärt kallt, skriver han och berättar att det fungerade efter ett tag och med ett "plopp" var han en fri man igen.


Han frågade också lite ironiskt i slutet om pallen fanns i färgen gult. Inlägget har gillats runt 17 000 gånger och nästan 6 000 personer har delat det. Men han berättar för tidningen att han kan ha kryddat inlägget lite.

– Exakt vad som är sant och mindre sant vill jag inte gå in på, men jag kan bekräfta att att jag kom på historien när jag satt på stolen i duschen. Jag satt där och märkte plötsligt vilka konsekvenser den här pallen kunde leda till, säger han till Altaposten.

Och Ikea svarade med en rekommendation att inte använda pallen i duschen igen och tyckte det var tråkigt att höra vad som hänt.

Bildkälla: Faksimil Facebbok

– Jag hade väntat mig något torrt och tråkigt, säger han, som kommer att vara en flitig kund hos Ikea även i fortsättningen, säger han.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.