Det gifta paret utsatte två minderåriga barn för övergrepp i deras hem under flera års tid.
1 av 4
Det gifta paret utsatte två minderåriga barn för övergrepp i deras hem under flera års tid. - Foto: TT BILD / Mansfield Police Department
Militären Jose Ernesto Ramos, 40, har erkänt sig skyldig till en del av övergreppen.
2 av 4
Militären Jose Ernesto Ramos, 40, har erkänt sig skyldig till en del av övergreppen. - Foto: Mansfield Police Department
Annetta Theresa Ramos, 31, var också med på övergreppen.
3 av 4
Annetta Theresa Ramos, 31, var också med på övergreppen. - Foto: Mansfield Police Department
Nu döms paret i rätten.
4 av 4
Nu döms paret i rätten. - Foto: TT BILD

Gift par förgrep sig på barn – kallade det för "sexlektioner"

Två minderåriga barn ska ha utsatts för övergrepp under flera år av ett par inom militären som kallade handlingarna för "coaching".


Jose Ernesto Ramos, 40, och hans fru Annetta Theresa Ramos, 31, från Fort Worth i Texas, USA dömdes under förra veckan. De har erkänt sig delvis skyldiga till en rad övergrepp mot barn.

Paret, som jobbar inom militären, är anklagade för att ha lärt två barn om sex, genom coaching och "praktiska lektioner". Enligt polisen skedde övergreppen under flera års tid i parets hem.

Annetta Ramos tvingade en minderårig flicka att bevittna sexuella akter mellan Annetta och hennes man. Därefter tvingades flickan även att delta i de sexuella akterna själv.

I en intervju med socialtjänsten har tonårsflickan berättat att Jose Ramos tvingade henne att ha sex med honom. Om hon vägrade så hotade han att skada henne, enligt rapporten.

Den minderåriga pojken tvingades i sin tur att genomföra sexuella akter med Annetta Ramos. Pojken har berättat att Jose befann sig i rummet under övergreppen och instruerade honom hur han skulle gå tillväga.

Enligt pojken upphörde övergreppen när han var runt 13-14 år, när Annetta plötsligt inte ville delta längre. Hon ska även ha hotat att lämna sin man om han fortsatte med sina "lektioner", enligt förundersökningen.

Den minderåriga pojken bestämde sig för att berätta om sina upplevelser efter att den minderåriga flickan berättade för honom att Jose planerade att låta fler män förgripa sig på henne, enligt Mirror UK.

Under ett polisförhör ska Jose Ramos ha erkänt en del av anklagelserna och sagt att vissa saker var påhittade av barnen "men en hel del var sanna." Han erkände att han hade förgripit sig på flickan flera gånger under årens lopp.

Nyheter24 har tidigare skrivit om klass 3B i Umeå som har gjort en musikvideo för att uppmärksamma barn om övergrepp och om rätten till sin egen kropp. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

När det är dags att gå i pension är det viktigt att ha koll på hur du går tillväga för att få din pension utbetalad, då det inte sker per automatik. Men vad skiljer egentligen de olika pensionsdelarna åt? I en intervju med Nyheter24 reder pensionsekonomen Dan Adolphson-Björck ut just det.