Daniel Green påstår att han trodde att tjejen grät för att hans penis var så så stor.
1 av 3
Daniel Green påstår att han trodde att tjejen grät för att hans penis var så så stor.
Han säger att det är ett problem han ofta har med tjejer.
2 av 3
Han säger att det är ett problem han ofta har med tjejer.
3 av 3
- Foto: Henrik Montgomery/TT

Man nekar till våldtäkt – säger att hon grät för att hans penis var "för stor"

En börsmäklare nekar till anklagelserna om våldtäkt. Han hävdar i stället att han trodde offret grät för att hans penis var för stor.


Brittiske börsmäklaren Daniel Green, 26, nekar till misstankarna om att han skulle ha våldtagit en kvinna på sitt kontor den 16 maj i år. Enligt honom trodde han att offret grät på grund av storleken på hans penis, skriver Metro UK.

Han hade träffat kvinnan som är i 20-årsåldern för att ta några drinkar efter jobbet. En grupp vänner, inklusive det offret, fortsatte sedan till Greens kontor. På kontoret ska de ha druckit mousserande vin och öl, samt snortat kokain.

– Musiken var bra och vi dansade på skrivborden. Alla dansade, säger Green om festen.

Efter ett tag gick dock de flesta festdeltagarna hem och lämnade Green, offret och två till att festa vidare. Green berättade för juryn att han gått in i ett annat rum för att leta efter en mobilladdare när han började prata med kvinnan.

– Det var en vanlig konversation, en sådan man har med vem som helst. Vi hade ögonkontakt och det blev en speciell stämning. Så jag lutade mig fram och vi började kyssas.

Medans de kysstes klädde Green av sig och knäppte upp kvinnans behå och hjälpte henne ta av sina leggings. De ska sedan ha försökt ha sex men bytt position då den första kändes underlig.

– Jag tittade upp och såg då att hon grät så jag sa "Shit, gråter du?" och hon svarade "Kan du gå, snälla, bara gå", berättar Green.

När han sedan fick frågan varför han trodde att offret grät svarade han att hon kanske hade tyckt att hans penis var för stor. Ett problem han säger att han ofta har med kvinnor. Enligt Green själv är hans penis 25 centimeter lång och ungefär 10 centimeter i omkrets.

Han avvisade också kvinnans vittnesmål om att hon skulle ha försökt krypa ifrån honom och att han då skulle ha dragit tillbaka henne och våldtagit henne under ett skrivbord.

Kvinnans själv säger att hon somnat under ett skrivbord på kontoret då hon skulle ta första tåget hem på morgonen eftersom hon inte hade pengar till taxi. Hon ska också ha sagt att hon flera gånger sagt "nej" under samlaget.

Efteråt ska hon ha ringt en vän som direkt hörde av sig till polisen som grep Green. Green nekar fortfarande till anklagelserna och rättegången kommer fortsätta, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 20-åringen som inte kan ha sex – för att hans penis är lika stor som en bebis.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.