Måndag 29 Nov
Stockholm

Emilie, 18, är fortfarande försvunnen – nu fördubblas tipsbelöningen

Emilie har varit försvunnen i två månader.
1 av 3
Emilie har varit försvunnen i två månader. Foto: Privat
Nu har tipsbelöningen fördubblats.
2 av 3
Nu har tipsbelöningen fördubblats. Foto: Privat
Emilie Meng, 18 år.
3 av 3
Emilie Meng, 18 år. Foto: Privat

Nu ligger tipsbelöningen på 200 000 danska kronor.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 10 juli försvann Emilie Meng efter att ha sagt hej då till sina vänner efter en utekväll i danska Slagelse. Ett tag efter försvinnandet utlovade hennes föräldrar en belöning på 40 000 danska kronor till den personen som hade uppgifter som kunde leda till att deras dotter hittades.

Ett tag efter det gick även en anonym välgörare in med pengar och belöningen låg då på 100 000 danska kronor. Men nu har den summan fördubblats och tipsbelöningen ligger på 200 000 danska kronor. På Facebook-gruppen som skapades för Emilies sökande har hennes släkting som skött kommunikationen hela tiden gjort ett inlägg.

– Ett tips som medför att Emilie kommer hem vid liv kommer att få hela belöningen utbetald, skriver han och berättar att tipsen ska lämnas till polisen i Danmark.

I två månaders tid har polisen sökt efter 18-åringen och förra veckan sattes arkeologer in och man har också sökt i andra länder, bland annat i Sverige.

– Vid sidan av dagens sökning håller vi på med en lång rad andra saker, men det är inget jag redogör för nu. Om vi inte hittar något lägger vi inte ner. Vi har massor av andra saker i gång, sa vice politiinspektör Søren Ravn-Nielsen till nyhetsbyrån Ritzau förra veckan.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela