Lisa träffade spådam – sedan ställde hon in sitt 70 000-kronors bröllop

Lisa Marie Manso hade planerat sitt drömbröllop med sin barndomkärlek i flera månader, men efter att ha pratat med en spådam ställde hon in allt.


Lisa Marie Manso, 28, hade blivit förtjust i sin granne Michael redan när hon var 13 år. De båda var oskiljaktiga under sex månader tills Micheals familj flyttade, skriver Metro UK.

Men av en slump, eller kanske ödet, så möttes de igen åtta år senare på en fest. Och i november 2010 friade Michael till sin barndomskärlek.

Lisa, som alltid drömt om ett stort bröllop, började planera inför deras speciella dag. Hon kollade ut en vacker klänning, bestämde tårta och bokade ett femstjärnigt hotell. Allt verkade gå hur bra som helst.

– Jag var så lycklig över att ha hittat Michael igen att jag ville att vårt bröllop skulle vara ett stort firande, minns Lisa.

Hon trodde det var ödet. Men det var det tydligen inte.

Tre veckor före bröllopet uppsökte Lisa en spådam vid namn Mrs Rae. Hon gick dit utan sin förlovningsring och hon nämnde inget om sitt kommande bröllop.

Så döm av hennes förvåning när Mrs Rae plötsligt började prata om Lisas stora dag. Hon berättade att hon såg större saker för Lisa i livet än det här bröllopet.

– Hon sade att livet hade större planer för mig och att mitt bröllop, när det hände, skulle vara en intim tillställning, berättar Lisa.

Lisa hade svårt att få spådamens vision ur huvudet, och eftersom hon och Michael hade bråkat en hel del under planeringen insåg Lisa att hon kanske helt enkelt förlorat kärleken, och att allt som fanns kvar var det enorma bröllopet.

Så bara veckor innan bröllopet bestämde hon sig för att det nog vore bäst att ställa in allt. Paret förlorade 6 000 pund, cirka 66 000 kronor. De var båda förkrossade. Paret bröt upp fyra månader efter beslutet.

Lisa känner i dag att hon tog det rätta beslutet.

– Jag är så glad att jag lyssnade på spådamen. Jag förlorade förvisso 60 000 kronor, men jag är säker på att jag skulle varit frånskild nu om jag fortsatt mina planer och genomfört bröllopet. Vem vet vad det hade kostat mig känslomässigt och ekonomiskt?

Lisa dejtar nu en ny man vid namn Paul Lane, 50, från London. Men paret har ännu inte börjat prata om bröllop, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Tim som dansade med sin dotter på hennes bröllop – vilket blev det sista han gjorde.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spådamer?
Tack för din röst!