Brittany försvann 2009.
1 av 2
Brittany försvann 2009. - Foto: Tumblr/Pixabay
Hennes öde kom fram efter att en fånge berättat för polis att han kände till vad som hänt 17-åringen.
2 av 2
Hennes öde kom fram efter att en fånge berättat för polis att han kände till vad som hänt 17-åringen. - Foto: Pixabay

Pappa gav ut flygblad – till mannen som matat hans dotter till alligatorer

Dottern gruppvåldtogs, sköts och matades till alligatorer. Nu visar det sig att pappan gett ett flygblad om dotterns försvinnande till man som nu är misstänkt för mordet.


Nyheter24 har tidigare skrivit om 17-åriga Brittany Drexel som försvann när hon, utan föräldrarnas vetskap, var på lov i South Carolina, USA. Hon ska enligt FBI:s utredningen ha kidnappats och hållits fången i flera dagar, skriver Metro UK.

Hon ska även ha utsatts för upprepade våldtäkter av flera män innan hon slutligen sköts till döds och hennes förövare matade hennes kropp till alligatorer.

I en känslosam intervju med Dr Phil berättar Brittanys mamma Dawn Drexel om dotterns omänskliga öde. Enligt mamman ska Brittany ha hållits fånge i ett så kallat "stash house", där kriminella förvarar droger och vapen.

En man som sitter i fängelse ska ha berättat för polisen att han kände till vad som händ Brittany och det är så uppgifterna om vad Brittany utsatts för kommit fram.

Enligt tipsaren ska han ha kommit till stash houset och sett flera personer han var bekant med våldta 17-åringen. När han kom in försökte hon fly ut genom dörren.

Bildkälla: Tumblr

Men hennes förövare kom snabbt ikapp henne och släpade in henne i huset igen. Där blev hon slagen med en pistol i huvudet innan ett skott avlossades.

– Jag känner, du vet, att de är monster. De har ingen respekt för mänskligt liv, säger mamman i intervjun.

Drexels försvinnande starta en massiv sökinsats och när hennes pappa ska även ha åkt ner till staden där hon sist sågs för att dela ut flygblad med dotterns bild på.

När pappan sedan fick se de misstänkta männen kände han igen dem. Han hade nämligen gett dem ett av flygbladen, som de då ska ha skrattat åt, knöglat ihop och kastat bort.

En av männen som fick flygbladet är nu huvudmisstänkt i målet. Mannen själv nekar till några anklagelser, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den enorma alligatorn som sågs på en golfbana i USA.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!