Mördaren Jack la ut gymselfie – fick het kommentar av polisfru

Jack Cramb avtjänar en livstidsdom för mord, men det hindrar inte honom från att träna – och få komplimanger för det.


Jack Cramb, 24, avtjänar ett livstidsstraff på Shottsfängelset i Lanarkshire för ett mord han begick när han var 19 år gammal. Han dödade då en välkänd knarklangares barnbarn i en brutal attack år 2010, skriver Daily Record.

Sin tid i fängelset spenderar Jack med att träna och bygga muskler. Detta är något han verkar väldigt stolt över och han visar gärna upp resultatet av sitt slit på sociala medier, däribland Facebook.

Jack. Bildkälla: Faksimil Facebook

En av alla som verkar verkade uppskatta Jacks bilder är Kirsty McKinnon Bryceland, 37. Det enda problemet med det är att Kristy själv är gift med en fängelsepolis på Greenockfängelset.

Hon kommenterade den dömde mördarns bild med "Dina muskler blir större! Bra jobbat! #gainz". Jack svarade då "Tack Kirsty x".

Bildkälla: Faksismil Facebook

Media har nu fångat upp Kirstys kommentar och konfronterat henne med varför hon skrivit så till en dömd mördare. Nu har Kirsty uttalat sig.

– Jag kommenterar på hundratals inlägg per dag. Det måste vara ett sammanträffande att hans inlägg kom upp i min feed. Jag kommenterar inte på personer i fängelse eller som är relaterade till min mans arbete, säger hon till Daily Record.

Kirsty. Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om den försvunna mannens Facebook-konto som mystiskt börjat uppdateras och mannen som sitter inne dömd för mord som nu påstår att det var hans tvilling som utförde mordet.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du råkat kommentera på något du inte borde kommenterat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.