Söndag 1 Aug
Stockholm

Mördaren Jack la ut gymselfie – fick het kommentar av polisfru

Den morddömde 24-åringen poserade på Facebook.
1 av 3
Den morddömde 24-åringen poserade på Facebook. Foto: Faksimil Facebook
Vilket uppskattades av polisens fru.
2 av 3
Vilket uppskattades av polisens fru. Foto: Facebook
Han lade ut bilderna under namnet Maximus Payet.
3 av 3
Han lade ut bilderna under namnet Maximus Payet. Foto: Faksimil Facebook

Jack Cramb avtjänar en livstidsdom för mord, men det hindrar inte honom från att träna – och få komplimanger för det.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jack Cramb, 24, avtjänar ett livstidsstraff på Shottsfängelset i Lanarkshire för ett mord han begick när han var 19 år gammal. Han dödade då en välkänd knarklangares barnbarn i en brutal attack år 2010, skriver Daily Record.

Sin tid i fängelset spenderar Jack med att träna och bygga muskler. Detta är något han verkar väldigt stolt över och han visar gärna upp resultatet av sitt slit på sociala medier, däribland Facebook.

Jack. Bildkälla: Faksimil Facebook

En av alla som verkar verkade uppskatta Jacks bilder är Kirsty McKinnon Bryceland, 37. Det enda problemet med det är att Kristy själv är gift med en fängelsepolis på Greenockfängelset.

Hon kommenterade den dömde mördarns bild med "Dina muskler blir större! Bra jobbat! #gainz". Jack svarade då "Tack Kirsty x".

Bildkälla: Faksismil Facebook

Media har nu fångat upp Kirstys kommentar och konfronterat henne med varför hon skrivit så till en dömd mördare. Nu har Kirsty uttalat sig.

– Jag kommenterar på hundratals inlägg per dag. Det måste vara ett sammanträffande att hans inlägg kom upp i min feed. Jag kommenterar inte på personer i fängelse eller som är relaterade till min mans arbete, säger hon till Daily Record.

Kirsty. Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om den försvunna mannens Facebook-konto som mystiskt börjat uppdateras och mannen som sitter inne dömd för mord som nu påstår att det var hans tvilling som utförde mordet.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du råkat kommentera på något du inte borde kommenterat?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela