Aleexandra vill sälja sin oskuld för 11,5 miljoner kronor.
Aleexandra vill sälja sin oskuld för 11,5 miljoner kronor. - Foto: Pixabay/Faksimil ITV

​Aleexandra, 18, säljer sin oskuld: "Jag tror det kommer gå bra"

18-åriga Aleexandra har bestämt sig för att sälja sin oskuld för mer än 10 miljoner kronor. Detta för att rädda sin familj.


18-åriga Aleexandra från Rumänien har fått stor uppmärksamhet i media på sistone.

Anledningen är att hon nyligen berättade i det brittiska tv-programmet This Morning att hon vill sälja sin oskuld för en miljon pund, det vill säga ungefär 11,5 miljoner svenska kronor. Detta har Mirror skrivit om.


Hon kom på idén när hon som 15-åring såg filmen “Indecent Proposal”.

I filmen, som kom 1993, erbjuds ett ungt par en miljon dollar av en miljonär som vill ha sex med den unga frun.

– Jag var 15 år och sa att jag kanske kunde göra det här med min oskuld. När jag sen kollade upp det på internet såg jag att tjejer säljer sig själva för minst 3,5 miljoner pund, berättade hon för programledaran Phillip Schofield och Holly Willoughby.

En vanlig samhällsbild av att ha sex för första gången är att man ska ha det med någon som är speciell. Något som särskilt i programmet uttrycks när programledaran försöker övertyga Aleexandra om att inte sälja oskulden.


Men enligt Aleexandra är det bara business och inget emotionellt alls.

– Jag tror det kommer gå bra. Jag kommer bara dricka ett glas vin och ta mig igenom det.

Så varför har Aleexandra bestämt sig för att sälja sin oskuld via en eskortfirma?

Anledningen är faktiskt riktigt sorglig.


– Många tjejer blir av med sin oskuld och flera år senare gör de slut, så det är inte värt det. Jag lever i ett fattigt land, och jag behöver hjälpa mina föräldrar och köpa dem ett hem, förklarar hon.

Hon berättar att hennes föräldrar troligtvis kommer att vräkas från sitt nuvarande hem nästa år, och därför vill hon hjälpa dem.

Men är det här något man berättar för sin familj?

Kanske inte.

Varken Aleexandras familj eller vänner känner till planerna och hon tänker inte berätta för dem heller.


– Jag har sagt till dem att jag åker iväg för att jobba som modell. Jag gör det här för dem, men det vet de inte om, förklarar hon.

– Om de inte får reda på det kommer jag aldrig berätta det.

Programledaren Phillip insisterade på att Aleexandra måste vara galen. Men faktum är att hon rekommenderar andra att göra detsamma.

– Om det är akut som i mitt fall, att du verkligen behöver pengar akut – så olyckligtvis, ja, säger hon i This Morning enligt Mirror.

Läs även om 17-åriga Anna som rymde hemifrån för att sälja sin oskuld.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gör Aleexandra rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.