Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nygifta Jane trodde maken var otrogen – det hon hittade i hans mobil var värre

- 05/12/2016, 21:43
Jane hittade barnporrsbilder i sin makes mobil.
1 av 2

Jane hittade barnporrsbilder i sin makes mobil.

TT / TT

Nu vill hon skilja sig, men har inte råd.
2 av 2

Nu vill hon skilja sig, men har inte råd.

TT

Jane trodde att pojkvännen varit otrogen. Hon smygtittade i hans mobil och upptäckte något mycket, mycket värre.

Bara tio veckor efter det stora bröllopet upptäckte frun makens stora hemlighet.

Jane Gaskin, 47, från Birmingham började misstänka att mannen David Huggins, 48, varit otrogen. Hon bestämde sig för att titta i hans telefon för att se om hon kunde avslöja honom, skriver Daily Mail.

Där hittade hon något som var många gånger värre. Huggings hade en stor samling med olämplig bilder på barn.

Jane hade blivit misstänksam eftersom mannen betedde sig som om han var "mobilberoende", men hon hade aldrig anat att det han tittade på var barnporr.

– Jag hade verkligen ingen aning. När han förlorade intresset för sex och blev mer hemlig kring sin telefon började jag misstänka att han hade en annan kvinna, säger Gaskin till Daily Mail.

– Jag kollade hans telefon och förväntade mig att hitta bevis på att han träffade någon annan, men det jag såg var mycket värre.

Fortsätter vara gifta

Jane kontaktade genast polisen och kastade ut sin nye make. Han erkände sig senare skyldig till fyra fall av oanständiga fotografier av barn och dömdes till åtta månaders villkorlig dom. Ha ska också finnas med i registret över sexförbrytare under tio år.

Jane berättar för Daily Mail att hon tog ner alla bröllopsfotografier och tog bort David från Facebook direkt. Trots det är de fortfarande gifta – för Jane har inte råd att ansöka om skilsmässa.

Nu vill hon dela med sig av sin berättelse för att varna andra kvinnor och uppmana andra att anmäla män som David Huggings, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en liknande händelse då en annan kvinna hittade bilder på barn i sin pojkväns mobil. Här kan du läsa mer om hur polisen jobbar för att stoppa de som sprider barnporr.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.