Och köper extremt många till barnen.
Och köper extremt många till barnen. - Foto: Channel4

Trebarnsmamman Emma köper julklappar för 20 000 – anklagas för barnmisshandel

Förra året blev Emma Tapping känd i sitt hemland för att ha köpt sjukt många julklappar till sina barn. I år blir det fler.


Trebarnsmamman Emma Tapping, 36, har rört upp starka känslor i sitt hemland Storbritannien. Anledningen? Hon köpte julklappar för 17 400 kronor till sina barn förra året.

Facebook

Hon möttes snabbt av hat när hon skrev om sin julshopping på sociala medier förra julen. En del människor anklagade henne för "barnmisshandel".

Det bryr sig inte Emma alls om. I år tänker hon överträffa sitt rekordbelopp och dessutom får hon ett eget program på tv i dokumentären "Xmas Excess: Parents Splash The Cash".

– Det jag älskar med julen är magin som finns omkring den här dagen. Jag överdriver ibland, absolut, säger hon i tv-programmet.

Förra året slutade antalet julklappar på 85 presenter var till barnen 14-åriga Mia, 10-åriga Ella och lilla bebisen Tatum. I år kommer barnen få 96 julklappar var, skriver Mirror.

Facebook. Förra årets julklappsskörd.

Här kan du läsa om hur du snabbast slår in dina julklappar. Ett knep Emma säkert redan vet om.

Julklapparna tar över nästan hela vardagsrummet och kan liknas vid ett korthus. Om en dras undan så kommer hela högen att falla. Hennes tioåriga dotter har fortfarande julklappar liggandes i sitt rum från förra julen eftersom hon inte orkat öppna alla.

Facebook. Så här ser årets julklappar ut.

När det kommer till alla som skriver negativa kommentarer så kunde inte Emma bry sig mindre. Hon menar att hon kommer köra sitt eget race och att hon är en bra mamma.

Allt är inte frid och fröjd. Emma skriver på sin Facebook-sida att stressen är extremt stor och förra året var hon tvungen att ta lugnande efter att ha spenderat dagen innan jul på sjukhuset.

Channel4.

– Det är värt det när jag får se deras ansikten när julen är här.

Läs också om onda Dave som avslöjar för alla barn sanningen om tomten.

Det här är en redaktionell artikel med länkar från vår partner Prisjakt.

Kolla här vilka som är de populäraste julklapparna just nu!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det negativt att köpa så många julklappar?
Tack för din röst!