Savannah bad en kille i klassen om hjälp – hans svar är riktigt sjukt

- 20/12/2016, 12:30
Savannah smsade en kille i sin klass.
1 av 5

Savannah smsade en kille i sin klass.

Twitter/Pixabay

Savannah är en 18-årig collegestudent.
2 av 5

Savannah är en 18-årig collegestudent.

Twitter

Hon är även rätt aktiv på Twitter.
3 av 5

Hon är även rätt aktiv på Twitter.

Twitter

Hon bestämde sig för att fråga en manlig klasskompis efter en PDF…
4 av 5

Hon bestämde sig för att fråga en manlig klasskompis efter en PDF…

Twitter

… men hans svar blev inte riktigt som väntat.
5 av 5

… men hans svar blev inte riktigt som väntat.

Twitter

Savannah ville bara få tag i en PDF för att göra en skoluppgift, då anklagades hon för att få killen att känna sig som ett pervo.

När Savannah Gibson, 18, från Houston, USA, hade kört fast med en collegeuppgift eftersom hon inte hade den rätta PDF:en kom hon på att hon tagit ett nummer till en klasskompis ifall att något liknande skulle hända, skriver Buzzfeed News.

Så hon slängde iväg ett sms till klasskompisen, men fick snart ett väldigt förvirrande svar tillbaka. Killen skrev först att han skulle skicka PDF:en vid ett senare tillfälle eftersom han var ute och drack just när Savannah smsade.

Något Savannah så klart inte lade någon större vikt vid utan svarade att han bara skulle skicka den när han hade möjlighet. Men sedan eskalerade allt väldigt snabbt.

Killen frågade nämligen hur gammal Savannah var från ingenstans, och när hon svarade att hon var 18 år verkade han bli väldigt obekväm.

Savannah, här med sin bror. Bildkälla: Twitter

"Jag känner mig obekväm. Jag hade ingen aning", skriver killen och tillägger "Jag är tre år äldre än dig..." när Savannah inte verkar förstå problemet. "Det är antagligen olagligt" skriver han sedan och en lite irriterad Savannah skriver "Allt jag ville ha var uppgiften".

Bildkälla: Twitter

Då skriver killen det som fått hela nätet att skratta högt åt konversationen: "Du har fått mig att känna mig som ett pervo".

– Först trodde jag att han skojade, sen när jag förstod att han menade allvar så blev jag jätteförvirrad och tänkte att det var värt att lägga upp på Twitter, säger hon till Buzzfeed News.

Bildkälla: Twitter

Tänkt och gjort så lade Savannah ut konversationen med texten "Var gjorde jag... Jag är så förvirrad jag hatar killar". Och det visade sig snabbt att det var fler än Savannah som kunde relatera till det. Hennes tweet fick nämligen helt enorm spridning och har i dag delats över 85 000 gånger och fått 300 000 reaktioner.

Många tjejer kände med Savannah.

Många killar var också förvirrade.

Sedan kom då det oundvikliga: killen såg sin egen sms-konversation på Twitter. Och han var inte nöjd.

Savannah själv säger att hon inte menade att hänga ut killen, hon hade trots allt censurerat hans namn, och att om hon vetat att den skulle bli så viral så hade hon aldrig lagt ut den. Och behöver vi ens säga att det är lite dålig stämning på lektionerna.

– Han gav mig några rätt så sura blickar, men utöver det har han inte pratat med mig sedan dess, berättar hon för Buzzfeed News.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kay som kom ut för sin syster, och då avslöjade systern sin egen hemlighet och Hannas pappa som hörde av sig till henne efter att de pratat om dickpics på radion.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du bett någon du inte känner så bra som hjälp?