Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
308
reaktioner idag

5-åring mördades av sin styvpappa – blev arg efter att hon bad om mat

25-årige Thomas McClellan högg henne till döds för att sedan sätta eld på henne.

Thomas McClellan står åtalad på sin styvdotter.

Thomas högg henne till döds med en kniv.

Thomas McClellan, 25, står åtalad för att ha knivhuggit sin styvdotter, fem-årige Luna Michelle Younger till döds. Efteråt ska han också ha täckt henne med filtar för att sedan hälla på vodka och tända på, skriver Daily Mail.

I ett första förhör med en polis ska det kommit fram att vansinnesdådet berott på att Luna inte ville lämna rummet som McClellan befann sig i innan hon fick någon mat.

Thomas ska då ha satt sig över henne och knivhuggit henne fem gånger, hugg som enligt läkarna lett till hennes död, innan han satte eld på henne.

Facebook

McClellan blev upptäckt då elden spred sig och brandkår tillkallades till platsen. En brandman letade efter dottern i lägenheten och fann henne till slut under alla filtar.

Luna togs ut och insatsledaren Jeffrey Young bad sin personal att utföra hjärt- och lungräddning på flickan. Han visste att hon var död men mamman Victoria McClellan som inte var i lägenheten vid mordet befann sig nu utanför så han ville ge ett sken av att de försökte, skriver Daily Mail.

Det var sedan mamman som fick sin man Thomas McClellan att överlämna sig till polisen.

Nu står han åtalad för mord och mordbrand. Om han blir dömd kan han få livstids fängelse. Thomas är sen tidigare ostraffad, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har också skrivit om en misstänkt seriemördare i England som kan vara skyldig till över 30 mord.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Hon sade nej till sex på Tinder-dejten – då löste han upp henne i syra