Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna bands fast vid träd – bets ihjäl av myror

- 05/01/2017, 14:32
1 av 2

Facebook

2 av 2

Pixabay/Facebook

En arg mobb trodde att kvinnan hade begått ett brott – då gjorde de det fruktansvärda.

En kvinna har dött och hennes barn har förts till sjukhus i den lilla staden Caranavi i Bolivia, Sydamerika, uppger lokala medier.

Anledningen ska ha varit att kvinnan, som var 52 år gammal, bundits fat vid ett träd av en arg pöbel för att de trodde att hon hade stulit en bil. När hon var fastbunden bets hon av flera giftiga myror, och hon överlevde inte skadorna.

Senare kom det fram att kvinnan var oskyldig, och på lokala radiostationen Radio Municipal Caranavis Facebook-sida är många upprörda. Vissa menar att det hela är polisens fel, att bevakningen av den lilla staden som ligger precis nedanför Andernas fot är alldeles för dålig.


Men en man, som uppger att han är släkt med den döda kvinnan, skriver att kvinnan och hennes familj pekades ut bara för att de tillhör ursprungsbefolkningen.

– Jag hoppas att rättssystemet reder ut vad som hänt, för nu är mina kusiner föräldralösa, skriver mannen på radiostationens Facebook-sida.

Nyligen filmades en fruktansvärt feg attack i tunnelbanan – se mer här.

Är du rädd för insekter?