- Foto: Pixabay/Facebook

Kvinna bands fast vid träd – bets ihjäl av myror

En arg mobb trodde att kvinnan hade begått ett brott – då gjorde de det fruktansvärda.


En kvinna har dött och hennes barn har förts till sjukhus i den lilla staden Caranavi i Bolivia, Sydamerika, uppger lokala medier.

Anledningen ska ha varit att kvinnan, som var 52 år gammal, bundits fat vid ett träd av en arg pöbel för att de trodde att hon hade stulit en bil. När hon var fastbunden bets hon av flera giftiga myror, och hon överlevde inte skadorna.

Senare kom det fram att kvinnan var oskyldig, och på lokala radiostationen Radio Municipal Caranavis Facebook-sida är många upprörda. Vissa menar att det hela är polisens fel, att bevakningen av den lilla staden som ligger precis nedanför Andernas fot är alldeles för dålig.


Men en man, som uppger att han är släkt med den döda kvinnan, skriver att kvinnan och hennes familj pekades ut bara för att de tillhör ursprungsbefolkningen.

– Jag hoppas att rättssystemet reder ut vad som hänt, för nu är mina kusiner föräldralösa, skriver mannen på radiostationens Facebook-sida.

Nyligen filmades en fruktansvärt feg attack i tunnelbanan – se mer här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för insekter?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.