Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trumps nya plan: Brott gjorda av utlänningar ska visas upp varje vecka

- 26/01/2017, 22:54 -
Donald Trump skriver under.
1 av 3

Donald Trump skriver under.

TT Bild

Kritiken har varit hård.
2 av 3

Kritiken har varit hård.

TT Bild

Här visar han upp sina nya order.
3 av 3

Här visar han upp sina nya order.

TT Bild

Donald Trump har gett order om att en lista över brott gjorda av utlandsfödda ska publiceras veckovis.

Donald Trump har bara varit president i fem dagar men har redan beslutat en hel del som väckt kritik i USA, men också i resten av världen.

Det har varit alltifrån att han vill att en mur ska byggas mellan USA och Mexiko, där Mexiko ska betala för den till att abortkliniker inte ska få statligt stöd för att hjälpa att informera om säkra aborter utomlands.

Senast idag gick Donald Trump ut med en ny order. Veckovis ska en rapport publiceras med brott kopplade till utlandsfödda, skriver Independent.

TT nyhetsbyrå


Motiveringen? För att informera allmänheten om det rådande läget i USA. Kritiken är hård och jämförelsen med Hitlers lista över judar som gjort brottsliga handlingar går inte att undvika.

TT nyhetsbyrå

Det är ännu inte känt exakt hur ordern lyder eller vilka som innefattas av den. Om det bara ska gälla personer som är i USA illegalt är fortfarande oklart, skriver Independent.

Läs också om Donald Trumps redan många lögner.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du att Donald Trump gör rätt?