Måndag 28 Nov
Stockholm

Trump väntade inte på sin fru – till skillnad från Obama, Bush och Clinton

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Donald Trump verkar vara den enda presidenten som inte varit respektfull nog att vänta på sin fru innan han gick upp för trapporna i Vita huset på senare år.

Kommentera (51)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Donald Trump inte är en person med speciellt mycket gentlemannamässighet kommer kanske inte som en överraskning för de flesta.

Men nu har vi det svart på vitt. Trump är nämligen den enda president som inte väntat på sin fru innan han hälsade på Michelle och Barack Obama på minst tre presidenter, men kanske någonsin.

De tidigare presidenterna innan honom har alla lugnt och tålmodigt väntat på sina fruar medan de gått runt bilen. Men Trump rusade istället upp för trapporna utan en tanke på stackars Melania som lämnades bakom medan Trump själv hälsade på paret Obama.

Bildkälla: Faksimil Youtube


Sedan gjorde han samma sak igen då han gick raka vägen in i Vita huset utan att ens ta hennes hand och gå in tillsammans. Istället var det paret Obama som fick ta hand om Melania och eskortera henne in i huset genom att lägga varsin varsam hand på hennes rygg.

När paret Obama anlände till vita huset första gången så väntade Barack på Michelle, och lät henne till och med gå före honom upp för trapporna för att skaka hand med paret Bush.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Och när Bush tillträdde som president gjorde hand samma sak för sin fru Laura.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Bill Clinton ville inte vara sämre han utan lät sin dotter gå före både honom och Hillary. Och självfallet väntade han på Hillary.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde Donald Trump väntat på Melania?
Tack för din röst!
Kommentera (51)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.