1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Trump väntade inte på sin fru – till skillnad från Obama, Bush och Clinton

Donald Trump verkar vara den enda presidenten som inte varit respektfull nog att vänta på sin fru innan han gick upp för trapporna i Vita huset på senare år.


Att Donald Trump inte är en person med speciellt mycket gentlemannamässighet kommer kanske inte som en överraskning för de flesta.

Men nu har vi det svart på vitt. Trump är nämligen den enda president som inte väntat på sin fru innan han hälsade på Michelle och Barack Obama på minst tre presidenter, men kanske någonsin.

De tidigare presidenterna innan honom har alla lugnt och tålmodigt väntat på sina fruar medan de gått runt bilen. Men Trump rusade istället upp för trapporna utan en tanke på stackars Melania som lämnades bakom medan Trump själv hälsade på paret Obama.

Bildkälla: Faksimil Youtube


Sedan gjorde han samma sak igen då han gick raka vägen in i Vita huset utan att ens ta hennes hand och gå in tillsammans. Istället var det paret Obama som fick ta hand om Melania och eskortera henne in i huset genom att lägga varsin varsam hand på hennes rygg.

När paret Obama anlände till vita huset första gången så väntade Barack på Michelle, och lät henne till och med gå före honom upp för trapporna för att skaka hand med paret Bush.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Och när Bush tillträdde som president gjorde hand samma sak för sin fru Laura.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Bill Clinton ville inte vara sämre han utan lät sin dotter gå före både honom och Hillary. Och självfallet väntade han på Hillary.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Donald Trump väntat på Melania?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nu kan din elräkning bli dyrare – igen

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.

Goldman Sachs klår förväntningarna

Den tunga amerikanska investmentbanken Goldman Sachs rapporterar en vinst per aktie på 11,58 dollar. Resultatet var bättre än väntat och aktien stiger i förhandeln.

Pensionär? Så hanterar du ensamhet: "Telefonen ringer inte"

Att vara pensionär kan kännas ensamt och det är lätt att bli passiv. Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar vilka fällor man ska undvika för att ha glada pensionsår.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Polis är på plats med anledning av en brand i ett sjuvåningshus", skriver polisen på sin hemsida.