Söndag 18 Apr
Stockholm

Här "hånar" Löfven och de andra nordiska ledarna Donald Trump

De nordiska ledarna möttes för att diskutera hållbar utveckling i veckan. Då passade de på att ta en bild.
1 av 3
De nordiska ledarna möttes för att diskutera hållbar utveckling i veckan. Då passade de på att ta en bild. Foto: Faksimil Twitter
Som många nu tror är en pik till den här bilden på Donald Trump.
2 av 3
Som många nu tror är en pik till den här bilden på Donald Trump. Foto: Faksimil Twitter
Huruvida det är en pik eller inte är det dock ingen som vet säkert.
3 av 3
Huruvida det är en pik eller inte är det dock ingen som vet säkert. Foto: Faksimil Twitter

Donald Trump höll nyligen i en lysande glob, vilket direkt blev en meme. Nu verkar det som de nordiska ledarna också hakat på glob-tåget.

Kommentera (37)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I veckan möttes de nordiska ledarna i Bergen, Norge, för att diskutera och lyfta fram lösningar för hur norden kan skapa ett mer hållbart samhälle inför framtiden.

På plats fanns Bjarni Benediktsson, Islands statsminister, Erna Solberg, Norges statsminister, Juha Sipilä, Finlands statsminister, Lars Løkke Rasmussen, Danmarks statsminister och så Stefan Löfven.


Bildkälla: TT

Under mötet tog ledarna en bild där de tillsammans håller i en fotboll. Och enligt många ser bilden ut att vara en pik till den bild på Donald Trump som nyligen blev en meme.

På bilden poserar Trump vid en lysande glob tillsammans med Saudiarabiens kung Salman bin Albdulaziz Al Saud och Egyptens president Abdel Fattah el-Sisi. Anledningen till att ledarna står samlade runt den lysande globen är att de inviger centret Global Centre for Combating Extremist Ideology i Saudiarabien.

Bilden blev dock snabbt en meme att räkna med på Twitter där många fann den otroligt komisk.

Och nu hyllas alltså bilden på de nordiska ledarna som en pik till bilden på Donald Trump. Något som verkar ha gått hem på internet. En av bilderna på ledarna har fått över 23 000 gilla-markeringar och 10 000 delningar på Twitter.

Stefan Löfven "pikar" inte bara Trump utan han har även ett hemligt knep för att beställa pizza. Det kan du kolla in i videon under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Tror du bilden är en pik till Donald Trump?
Tack för din röst!
Kommentera (37)
Kopiera länk
Dela