Bilderna har inget med den här händelsen att göra.
1 av 2
Bilderna har inget med den här händelsen att göra. - Foto: TT/Läsarbild
En sjuårig flicka har blivit jagad av en clown i Danmark. Den utklädda mannen ska ha jagat henne med en kniv. Bilden är dock från ett annat tillfälle.
2 av 2
En sjuårig flicka har blivit jagad av en clown i Danmark. Den utklädda mannen ska ha jagat henne med en kniv. Bilden är dock från ett annat tillfälle. - Foto: TT

Sjuårig flicka var på väg till skolan – blev jagad av clown med kniv

En sjuårig flicka har blivit jagad av en clown i Danmark. Den utklädda mannen ska ha jagat henne med en kniv.


Förra veckan skrev Nyheter24 om Michaela, 20, som blev jagad av en clown och i Gävle ska man ha sett en clown på premiären av filmen "DET".

Nu har en sjuårig flicka i Danmark blivit jagad av en knivbeväpnad man som var utklädd till clown när hon gick sin vanliga väg till skolan i danska Malling. Mannen som var utklädd till clown följde efter flickan med en bil, skriver Stiften.

Flickans mamma Mille Linnet Jakobsen som har pratat med tidningen berättade att mannen ska ha dykt upp när flickan var på väg till skolan.

– Hon berättade att en man hade följt efter henne i en bil och sedan plötsligt börjat springa efter henne med kniv klädd som en clown, berättar mamman.

Händelsen ägde rum i Malling, som ligger söder om Århus. Fastän flickan jagades fortsatte hon gå mot skolan, där hon känner sig trygg.

Mikael Bugge Andreasen som är rektor på skolan där flickan går säger att skolan kommer att patrullera i området för att se till att inga andra elever ska bli skrämda, skriver Metroxpress.

TV: Michaela, 20, attackerades av clown: "Rev mig i ansiktet"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för clowner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.