En bild på Bailey Sellers och hennes pappa.
Baileys pappa förlorade kampen mot cancer när hon var 16 år. - Foto: Instagram/Twitter

Döende pappans sista brev till dottern Bailey Sellers berör tusentals

För 5 år sedan förlorade Baileys pappa kampen mot cancer, nu delar hon med sig av hans rörande sista brev.


För tre dagar sen delade Bailey Sellers med sig av en födelsedagspresent som berört tusentals människor. Gåvans avsändare var hennes pappa, som för 5 år sedan förlorade kampen mot cancer

Bildkälla: Instagram

Innan han gick bort beställde Baileys pappa blomleveranser med tillhörande brev, som nu har levererats till Bailey varje år på hennes födelsedag.  

Detta år, på hennes 21-års dag, kom den allra sista leveransen. 

I en intervju med New York Post säger Bailey "Enda sedan min pappa dog har jag hatat att fylla år för att han alltid gjorde mina födelsedagar så speciella, och därför har hans frånvaro känns extra påtaglig just då." 

Hon fortsätter i intervjun, "Det har känts extra jobbigt att fylla 21, då jag visste att det var då jag skulle få mitt sista brev". 

I brevet skriver pappan "Detta är mitt sista kärleksbrev tills vi ses igen. Jag vill inte att du fäller en enda tår till för min skull, jag är på en bättre plats nu."

Bildkälla: Twitter

Bailey delade med sig av den rörande gåvan på Twitter, där hon skrev:

"Min pappa gick bort i cancer när jag var 16 år, men innan han dog så beställde han blomleveranser som kommer varje år på min födelsedag. Nu fyller jag 21 och detta är den sista leveransen. Jag saknar dig pappa." 

Bildkälla: Twitter

Hennes inlägg har fått över en miljon reaktioner, både av personer som relaterar till hennes saknad, och de som helt enkelt berörts av den vackra gåvan. 

Bildkälla: Twitter



Bildkälla: Twitter



Bildkälla: Twitter

"Jag vet att han skulle vara glad" säger Bailey till New York Post, "Han skulle vara stolt att han lyckats beröra så många."

Se även: 10 symptom på cancer som de flesta ignorerar

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Fällde du en tår?
Tack för din röst!