Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Keaton Jones hjärtskärande ord till sina mobbare berör internet

- 11/12/2017, 17:07 -

Efter att Kimberly Keaton delade videon av sin son Keaton på Facebook, har bland annat Rihanna, Justin Bieber och Cardi B visat sitt stöd.

Videon som Kimberly Jones delat på Facebook av hennes son Keaton, har berört miljontals världen runt. I ett hjärtskärande samtal med hans mamma frågar Keaton varför hans mobbare väljer att ge sig på honom och förklarar hur det får honom att känna.

Enligt en artikel i The Guardian så ringde Keaton sin mamma efter att han inte vågat äta lunch på skolan. Under videon skriver Kimberly

– Prata med era barn. Vi alla vet hur det känns att vilja vara en del av en grupp, men få av oss vet hur det känns att inte få tillhöra. 

– Varför mobbar människor andra? Vad är meningen? Varför ger man sig på oskyldiga människor för att såra dem? De mobbar mig för min näsa, de säger att jag är ful och att jag inte har några vänner, säger Keaton i videon. 


– Människor som är annorlunda borde inte bli kritiserade. Det är inte deras fel att de är annorlunda. Om man blir mobbad så måste man vara stark antar jag, men det är så himla svårt, fortsätter han sedan gråtandes. 

Videon har fått uppmärksamhet av flera tidningar och också av flera kändisar som visat sitt stöd för Keaton. På sin Instagram la Rihanna tidigare idag upp en bild där hon hyllade Keaton för sitt mod. 

Rihannas Instagram
Bildkälla: Instagram

- Hjälte! Tack för att du inspirerar alla som suttit i en liknande situation! Om du har blivit mobbad, eller blir mobbad nu så skickar jag all min kärlek till dig. Mobbare är töntar, skriver Rihanna i sitt inlägg.

Justin Bieber Instagram
Bildkälla: Instagram

Justin Bieber delade också videon på Keaton på Instagram och lade sedan upp en egen video på Instagram.
– Det faktum att han fortfarande har sympati och medlidande för andra människor när han själv går igenom något så svårt, är ett bevis på vilken fantastisk människa han är. 

Andra som visat sitt stöd har bland annat varit Katy Perry, Cardi B och Nick Evans. 

Cardi B Twitter
Bildkälla: Twitter
Chris Evans Twitter
Bildkälla: Twitter
Katy Perry Twitter
Bildkälla: Twitter

Efter all kärlek som skickats åt Keatons håll har Kimberly delat med sig av ett nytt inlägg på Facebook, där hon tackar för det visade stödet. 

– Vänner, att säga att jag är överväldigad är en underdrift. Jag älskar varenda en av er för ert stöd, skriver hon. 

Vi hoppas att Keaton får leva ett liv utan mobbare och att hans meddelande har en inverkan på alla som gör sig skyldiga till mobbning världen runt!


Läs även: Så lurar bedragare unga på Facebook – med hemligt knep

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Har du någonsin blivit mobbad?