Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är det här den roligaste tatueringen 2017?

- 23/12/2017, 13:36
En person från USA ville tatuera in ett hjärta. Det slutade med att hens vision inte riktigt blev som tänkt. Hjärtat såg istället ut som en pung.
1 av 2

Ibland har man kanske en fin tanke. En idé, en vision.

Pixabay/Twitter

En person skulle tatuera in ett hjärta. Det slutade med att tatueringen blev viral eftersom att den ser ut som en pung.
2 av 2

Som inte riktigt slår in.

Twitter

Vi har fått se en hel del roliga tatueringar år 2017. Men den här tatueringen tar nog ändå priset. Vad som skulle se ut som ett romantiskt hjärta ser istället ut som en pung.

De flesta vill att tatueringar ska ha en riktigt fin betydelse. Kanske för en vän eller släkting som gått bort. Kanske för att själv påminnas om något fint. 

Eller ja alla tänker inte så. Som svenska Sandra som gjorde en sådan speciell tatuering att den blev viral, världen om! 

Det är väldigt oklart vad för budskap som är bakom den senaste virala tatueringen. Det föreställer ett hjärta. Det kan alla se. Men sen en hand och?...

Tatuering
Bildkälla: Twitter

Personer över hela världen fnittrar. För att det ser faktiskt ut som att handen i hjärtat greppar tag om en pung. Kanske är det tanken, kanske har det blivit riktigt riktigt fel eller så har vi missat något?

Någon skrev på Twitter, där bilden började cirkulera att budskapet kanske är att en borde "ta tag i kärlek utan hämningar"? 

Andra säger att "pungen" är ett hjärta upp och ned. Men när någon sagt att det liknar en pung så är det svårt att tänka något annat... 

Fin var den i alla fall!

Se också videon om hur tatueringar åldras

Läs också om vad du inte ska, enligt tatuerare, göra när du tatuerar dig

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du tatueringen är fin?