Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Saudiarabiens fotbollslags flyg fattade eld på väg till Ryssland

Nyheter | 18/06/2018 21:37

På väg till Rostov, Ryssland fattade det flyg som det Saudiarabiska fotbollslaget åkte med, eld. Det hela fångades på video som filmats inifrån flyget.

Under måndagskvällen var det Saudiarabiska fotbollslaget på väg till flygplasten i Rostov, Ryssland, efter att ha förlorat med 5 - 0 mot Ryssland under VM-premiären. Men strax innan planet skulle landa fattade det eld. 

Något som fångades på film, inifrån planet. 

Lyckligtvis ska ingen i laget ha kommit till skada under händelsen. 

Det saudiska fotbollsförbundet har nu också uttalat sig om incidenten, skriver Aftonbladet. 

”Förbundet önskar försäkra alla om att alla som befann sig ombord på landslagsuppdrag är i säkerhet efter ett mindre tekniskt fel i flygplansmotorerna.”

En spelare i Ryssland skjuter mot mål i en match mot Saudiarabien.
Saudiarabien spelade mot Ryssland under måndagskvällen. Bildkälla: TT. Foto: Hassan Ammar / AP Photo

Förbundet meddelade också att planet landat för några minuter sedan på Rostov on Don Airport, och att både laget och personalen som var ombord mår bra.

Se videon inifrån planet i videospelaren ovan. 

Nästa match som Saudi-laget spelar under VM är mot Uruguay klockan 17.00 på onsdag.

Har du koll vilka matcher Sverige spelar under VM? Om inte, så har du datum och tider här. Och hur bra koll har du på VM-historia egentligen? Testa dina kunskaper här!