Tatuering. Video på pojke som blir tatuerad.
En mor till en tioårig pojke i USA har blivit arresterad. Anledningen? För att hon lät honom tatuera sig. - Foto: Robin Harldert TT / WSYX Facebook

Mamman lät tatuera sin 10-åriga son: "Han tjatade om det"

En mor i delstaten Ohio i USA har nyligen arresterats för att ha låtit tatuera sin 10-åriga son. Varför lät hon sonen tatueras? Jo – för att han tydligen ska ha tjatat om det.


34-åriga Nikki Dickinson, mor till en tioårig pojke, blev nyligen arresterad i delstaten Ohio, USA. Anledningen? Hon lät sin 10-åriga son bli tatuerad för att pojken ska ha "tjatat" om det, rapporterar amerikanska ABC6.

Skärmavbild från videoklippet som postades på Facebook. Bildkälla: WSYX/Facebook

I en video som först såg dagens ljus den 24 september på Facebook så ser man hur en liten tioårig pojke bli tatuerad i ett vardagsrum vad det verkar. Snabbt så fylldes kommentarsfältet av upprörda kommentarer från människor över hela landet och polisens telefon gick varm av tipsen som vällde in.

"Telefonen har inte slutat ringa"

– Telefonen har inte slutat ringa. Vi har fått samtal från olika personer från flera olika stater som är oroliga över det här barnets välmående, sade Rick Herring från Bellafontaine Police Department, i en intervju med tv-kanalen WSYX/WTTE, skriver ABC6.

Tatuerades av en minderårig

Ja det hela slutar inte där. I videon som spridits land och rike runt på nätet så har även tatueraren blivit uppmärksammad. Det är nämligen så att han som utförde tatueringen är en 16-åring som ofta brukar utföra tatueringar i sitt vardagsrum.

Och hör och häpna, även tatueraren står nu anklagad för två olika brott. Det ena är att han har utfört en tatuering på ett sätt som inte möter kraven för säkerhet och sanitet. Det andra är att han har tatuerat på ett sätt som inte möter kraven för sterilisering och desinficering.

Barnet bad om tatueringen

Ja det var inte så att barnet tvångstatuerades av sin mor, utan när polisen anlände till deras hus så visade sig att barnet verkligen ville ha tatueringen och att hans mor godkänt det hela.

– Barnet sa faktiskt att han frågade efter tatueringen, sa Rick Herring från Bellafontaine Police Department till WSYX/WTTE, skriver ABC6.

Men det råder inte total harmoni och samsyn i släkten gällande beslutet att låta barnet göra tatueringen. En kvinna som heter Jaedyn Ford, som säger att hon är syskonbarn till Dickinson, kan inte fatta att hon lät det här ske.

– För mig är det helt ofattbart att hon lät sin son göra det här. Det äcklar mig, han är bara en oskyldig liten pojke, sade hon till Yahoo Lifestyle.

Har du en tatuering? Här är 6 saker som du behöver veta om du till exempel ska på en solsemester och spendera lite tid under solen.

USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

2 timmar sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.