Måndag 17 Jan
Stockholm

Irina, 15, tappade mobilen i badkaret – dog

Irinia, ett badkar och två händer som håller en mobil
Irina dog när hon tappade sin mobil i badkaret. Foto: Facebook / Pixabay

En så hemsk sak som man kanske trodde bara hände på film har hänt på riktigt. 15-åriga Irina Rybnikova tappade sin mobil i badkaret och dog.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kanske bör man tänka en extra gång innan man tar med sig mobilen till badkaret??

Gled ur händerna

Irina Rybnikova från staden Bratsk i Ryssland, var bara 15 år gammal när hon låg i badet och hennes mobil gled ur handen, ner i badkaret efter att hon smsat med några vänner. Eftersom hennes händer var fuktiga så antas mobilen helt enkelt ha glidit ur händerna ner i badkarsvattnet. 

Irina hann dö innan hon hittades av sina föräldrar. Dödsorsaken var hjärtsvikt efter att hon fått elektricitet genom kroppen när mobilen föll i badet samtidigt som laddaren satt i väggen, rapporterar Metro UK.

Begåvad tjej

15-åringen var en aktiv tjej och otroligt begåvad inom kampsport. Hon deltog för jämnan i turneringar och vann nyligen Rysslands Youth Pankration Championship, vilket är en traditionell sport i Ryssland, som kombinerar boxning och brottning.

– Hon var en otrolig person och min bästa vän. Hon ville vara framgångsrik i varje sport och vi planerade att flytta till en annan stad för att studera, säger Irinas vän till lokala medier och fortsätter:

– Alla älskade henne, hon var vänlig, snäll och mycket vacker, rapporterar Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om uppmaningen att du inte bör uppdatera din iPhone. Här kan du läsa mer om varför.

Har du en iPhone?
Tack för din röst!
Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela