Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Batman" kom till undsättning – mitt under polisinsats

- 30/03/2019, 15:00 -

Under en vanlig utryckning i Kelowna i British Columbia, Kanada, fick poliserna oväntat besök. Det var ingen mindre än Batman som kom för att hjälpa till.

Det blev en minst sagt ovanlig utryckning under lördagen för poliserna i Kelowna i British Columbia, Kanada. 

Batman kom nämligen till undsättning. Han gjorde det klart och tydligt för poliserna som var mitt i en utryckning att han kommit för att hjälpa till.

Batman, polisen
"Batman till er tjänst". Bildkälla: Facebook

"Återvänd till Batcave"

Visst, han är en superhjälte. Men inte ens Batman får stå i polisens väg – trots att han bara har goda avsikter och bara vill vara en hjälpande hand. Poliserna försäkrade honom om att de hade "allt under kontroll". 

Så, det blev inga hjältedåd för Batman denna gång. Polisen bad honom nämligen att återvända till "Batcave", och allt fångades på film.

Efter att polisen sjasat iväg Batman-killen gick han med tunga steg till sin pickup som verkar ha ersatt Batmobilen. Men hade han lyssnat på polisradion så hade han vetat att polisen assisterade i en mindre olycka som skett i hushållet, och faktiskt inte var i behov av hjälp. 

Batman, pickup
Utan att fått hjälpa till återvände Batman till sin pickup. Bildkälla: Facebook

Vittnen på plats berättar

"Vi körde hem från en väns hus i lördagskväll när en polisbil körde om oss och ställde sig framför för att blockerade korsningen", skriver Melissa Parent som filmade hela händelsen och delade med sig av det på Facebook

– Polisbilen följdes av fem fler polisbilar, så vi stannade med ett säkert avstånd för att se vad som hände. Plötsligt hade poliserna tagit sina vapen och Batman kom ut från ingenstans! Han parkerade framför oss i hans svarta Dodge-lastbil som hade Batman-logotypen på klistrad. Han sprang för att hjälpa till, säger hon till Daily Mail som också rapporterat om händelsen.

Men en talesman för polisen menar att Batmans handling kan vara riktigt dum, då man utsätter sig för risker.

– Situationer som dessa är dynamiska och kan ändras väldigt snabbt, säger talesmannen för polisen, enligt Daily Mail.

Se i spelaren ovan när Batman kommer till undersättning och polisen sjasar honom.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när "Batman" har tröttnat på att "mördarclownerna" skrämde alla barn – så han bestämde sig för att göra något åt det. Läs mer om det här.