Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna bröt sig in i främlings hem – diskade och kelade med hunden​

- 13/05/2019, 22:31

Vanligtvis är följden av ett inbrott att någon har stulits från den drabbade. Men en kvinna i Ohio ändrade på den förutfattade meningen. Hennes intrång i en familjs bostad slutade varken med att något var stulet eller att någon farit illa.

Vi alla har väl någon gång i livet hört talas om märkliga och knäppa inbrott? Än är det inte slut på historierna. 

Under måndagen arresterades nämligen en kvinna i Ohio, för att ha brutit sig in i en familjs hem i Hamden, söder om Columbus. Familjen var för kvinnan helt främmande, vilket man kanske inte kunde ana när man fick höra vad kvinnan haft för sig under inbrottet.

Vanligtvis brukar det försvinna föremål under ett inbrott, och i värsta fall kan någon komma till skada. 

Tog hand om diskhögen

Denna kvinna skadade ingen, inte heller tog hon med sig något som inte tillhörde henne därifrån. Istället gjorde hon lite fint hos familjen. På vilket sätt? Jo, hon tog hand om diskhögen och matade hunden.

ABC News skriver att när polisen anlände till platsen berättade en person från den drabbade familjen att en kvinna hade gått in i deras bostad genom att använda bakdörren. Kvinnan ska direkt ha gått till familjens soffa och satt sig. Därefter började hon mysa med familjens hund och sedan tog hon sig en vända med disken i köket.

Efter att kvinnan hade diskat klart lämnade hon bostaden.

"Väldigt konstig"

Familjemedlemmen som pratat med polisen har alltså varit hemma under det minst sagt märkliga intrånget. Personen beskriver kvinnan som "väldigt konstig" och förklarade att hen aldrig bjudit in henne.

Kvinnan identifierades tillslut som Cheyenne Ewing och är nu häktad för intrånget. Hon berättade för polisen att hon varit vaken två dagar i rad och när hon arresterades var hon påverkad av narkotika. Borgen är satt till 10 000 dollar, alltså runt 96 000 svenska kronor, rapporterar ABC News.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en 37-årig man som tog sig in i en kyrka i Örebro. Han var hungrig och bestämde sig för att steka på lite korv, i prästkläder. Det kan du läsa mer om här.

Brukar du diska åt andra?