Fredag 25 Jun
Stockholm

Kan du se varför den här hundens öra har blivit viralt?

Ser-du-vad-som-gommer-sig-i-hundens-ora?
Ser du vad som gömmer sig i hundens öra?. Foto: Facebook/Tommie Kindle, Evan Vucci/AP

Ibland ser man något så konstigt att man måste ta sig en till titt för att vara säker på vad man egentligen kollar på. En situation som hela internet nu har upplevt med insidan av en hunds öra. Ser du vem som gömmer sig där inne?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är en man inuti en hunds öra! Det är i alla fall vad hela internet ser på en viss bild. 

Det var 2017 som bilden dök upp för första gången och många tvivlade på om den verkligen var på riktigt. Nu har bilden återigen fått rejäl spridning, och förmodligen kommer den vara viral ett bra tag till. 

En oväntad syn 

Av olika anledningar kan man ibland behöva kika i sitt husdjurs öra. Kanske har djuret kliat sig ovanligt mycket kring örat? Eller kanske känner du en lukt som kräver inspektion?

Oavsett så är listan över vad man förväntar sig att hitta i örat relativt kort. Men vi kan nu med med glädje (?) meddelande att den har utökats.

 Låt oss presentera insidan av en numera Facebook-känd vovves öra:

Bildkälla: Facebook/Tommie Kindle

Ser du vad vi ser? 

Om inte, låt oss tydliggöra med ytterligare en bild:

Bildkälla: Facebook/Tommie Kindle, Evan Vucci/AP

Ja, oavsett vad man tycker om Donald Trump kan man ju uppskatta att se den amerikanska presidenten i nya sammanhang, eller?

Läs även: Ser du varför hela nätet skrattar åt den här frisyren?

Ser du Donald Trump i hundens öra?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela