Lördag 16 Okt
Stockholm

Avslöjandet: Så luktar Donald Trump

Trump lukt
Nu har det avslöjats hur Donald luktar. Foto: AP Photo/Evan Vucci/Unsplash

Hur luktar Donald Trump? Och är det det sant att han har bacillskräck? Nu avslöjar den före detta vännen de aromatiska detaljerna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lukten kan säga en hel del om en människa. Vad man har för rutiner, vad man jobbar med – kanske till och med hur man mår. 

Därför är det ju inte så konstigt att fråga sig hur riktigt mäktiga människor luktar. Och nu, tack vare den brittiske tv-värden Piers Morgan, vet vi hur USA:s president Donald Trump luktar. 

"Du kanske tror han luktar som en nattklubbsägare..."

Den kontroversiella mediemannen Piers Morgan och Donald Trump var faktiskt ganska bra vänner en gång i tiden, men har på senaste tiden varit riktigt osams. 

I en intervju med The Guardian får Morgan frågan hur presidenten luktar. 

– Du kanske tror att han luktar som en excentrisk nattklubbsägare från 70-talet, men det är inte sant, säger Morgan, och fortsätter:

– Han luktar som ganska dyr after shave. Inte för mycket. Bara en lätt, mild arom. Det finns en ton av hårspray eftersom han fixar håret hela tiden.

Trump och Morgan 2010 (AP Photo/ Louis Lanzano via TT)

Samtidigt bekräftar Morgan bilden som redan finns av att Trump är väldigt renlig. 

– Han har bacillskräck. Om man hostade i hans närhet kollade han på en som om man hade pesten. Sen tog han fram handsprit och vägrade skaka hand med folk. Han var som besatt, säger Morgan i intervjun. 

Det är bara veckor kvar till presidentvalet i USA, och nya prognoser visar tydligt vem som har störst chans att vinna – se vem det är här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela