Lördag 27 Nov
Stockholm

Kvarlevor från pojke hittade i lägenhet – syskonen larmade

Kvarlevor från en nioårig pojke hittades i en lägenhet i närheten av Houston, Texas.
Kvarlevor från en nioårig pojke hittades i en lägenhet i närheten av Houston, Texas. Foto: KML/Pexels och Matthew Gush/Alamy/Stella Pictures

Kvarlevor från en nioårig pojke har hittats i en lägenhet i Houston, Texas. Detta efter att hans tre syskon, som ska ha varit övergivna i bostaden, larmat polisen och uppgett att brodern varit död i över ett år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under söndagseftermiddagen som polisen i Harris County tog emot ett larmsamtal från en 15-årig pojke som uppgav att hans nioårige bror legat död i familjens bostad i över ett år. 

Kvarlevor hittades i lägenheten

När polisen väl anlände till bostaden, en lägenhet belägen i närheten av Houston, Texas, fann de kvarlevor från pojken. 

– Kvarlevorna tycks ha legat där under en längre tid, och jag betonar då att det rör sig om en längre tid, säger polischefen Ed Gonzalez som beskriver det hela som "fruktansvärt", enligt The Guardian. 

Foto: Matthew Gush/Alamy/Stella Pictures

Syskonen undernärda och skadade

I bostaden befann sig också tre av pojkens syskon: 15-åringen som larmat polisen samt två syskon som var tio respektive sju år gamla.

Enligt polisen ska de yngsta barnen dels ha varit undernärda, dels ha haft fysiska skador. Samtliga tre syskon fördes till sjukhus.

Under söndagskvällen kunde man lokalisera barnens mamma, som inte tros ha bott i lägenheten på flera månader. Hon förhörs nu av polis, enligt The Guardian

USA
/
Kommentera
Kopiera länk
Dela