Kristina Ozturk har skaffat tolv barn på 18 månader.
Kristina Ozturk har skaffat tolv barn på 18 månader. - Foto: skärmavbild/Instagram/batumi_mama

Kristina, 24, har 22 barn: "Mina dagar är aldrig tråkiga"

Kristina Ozturk, är bara 24 år, men har redan 22 barn. Med hjälp av surrogatmammor har hon tillsammans med maken Galip skaffat tolv barn de senaste 18 månaderna – till den nätta summan 1,7 miljoner kronor.


I somras skrev Nyheter24 om Kristina Ozturk som då hade 21 barn – varav elva var biologiska. Då berättade 23-åringen att hon och mångmiljonärsmaken Galip Ozturk, 56, drömde om att skaffa 105 barn tillsammans, läs mer om det här.

Paret träffades på en semesterresa i kuststaden Batumi i Georgien och blev blixtkära och redan då hade Kristina en dotter, medan Galip hade nio barn. 

Tolv barn på ett och ett halvt år

Familjen Ozturks första gemensamma bebis, Mustafa, föddes den 10 mars 2020. Sedan dess har paret kommit ytterligare en bit på vägen mot sitt enorma mål. För tre månader sedan föddes parets tolfte och senaste avkomma, dottern Judy

Att skaffa så många barn är ingen billig historia. Mellan mars 2020 och juli i år spenderade paret nästan 1,7 miljoner kronor på surrogatmödraskap.  

För att ta hand om alla småttingar har familjen anställt 16 barnflickor. Det kostar nästan 800 000 kronor per år, runt 67 000 i månaden. Det kan jämföras med att en ryss har i snitt 4 000 kronor i månadslön.  

"Mina dagar är aldrig tråkiga"

Förutom att vara mamma, är Kristina aktiv på Instagram och nästan 188 000 personer följer familjen Ozturks liv i Batumi i Georgien. 

I en intervju med The Sun berättar 24-åringen om sitt liv med de 22 barnen.

– Jag är med barnen hela tiden, och gör allt som alla vanliga mammor gör. Den enda skillnaden är antalet barn. Ingen dag är den andra lik. Det är allt från att planera personalens schema till att shoppa till min familj, säger Kristina och fortsätter:

– Jag kan säga en sak, mina dagar är aldrig tråkiga. 

Det återstår att se hur många barn Kristina och Galip Ozturk skaffar till slut. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!